~~Misia napisał(a):Ktoś napisał: ~~Wiesława napisał(a): A tak z innej beczki , kwiaty już można POstawić na grobach ? Tusk wrócił i mam pewne obawy .
Pojechał do Brukseli ale nie wiadomo kiedy wróci, z OFE jeszcze zostało to chyba wróci.
~~Dyptam ponury napisał(a):Ktoś napisał: ~~Misia napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Wiesława napisał(a): A tak z innej beczki , kwiaty już można POstawić na grobach ? Tusk wrócił i mam pewne obawy .
Pojechał do Brukseli ale nie wiadomo kiedy wróci, z OFE jeszcze zostało to chyba wróci.
Przecież ty masz tam niecałe pięć złotych to co przeżywasz? Chcesz dać w szyję tanim winem?
Takie jakie ja piję trunki to ty na tym swoim jabcoku możesz pomarzyć, cienki Bolek jesteś.
~~Misia napisał(a): ~~Dyptam ponury napisał(a): Ktoś napisał: ~~Misia napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Wiesława napisał(a): A tak z innej beczki , kwiaty już można POstawić na grobach ? Tusk wrócił i mam pewne obawy .
Przecież ty masz tam niecałe pięć złotych to co przeżywasz? Chcesz dać w szyję tanim winem?
Takie jakie ja piję trunki to ty na tym swoim jabcoku możesz pomarzyć, cienki Bolek jesteś.
~~Dyptam ponury napisał(a):Ktoś napisał: ~~Misia napisał(a): ~~Dyptam ponury napisał(a): Ktoś napisał: ~~Misia napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Wiesława napisał(a): A tak z innej beczki , kwiaty już można POstawić na grobach ? Tusk wrócił i mam pewne obawy .
Jasne. Naoglądałaś się temu co stoi na półkach w Biedronce i się rozmarzyłaś. A kiedy idziesz coś tam kupić to na tanim piwie kończysz.
Cienki mówię ci, daj se siana.
~~Miller napisał(a): Nik żadnej komuny nie obalił , ja z Cimoszewiczem czujemy się znakomicie w kołchozie . Właśnie dzisisj razem z PEŁO obalamy demokrację , koniec z jakimś wetem .