~~3 d napisał(a): Ktoś napisał: ~~Srebrzystobiała Poziomka napisał(a): kiedy odchodził Polska była dobrej kondycji ...osiem lat wystarczyło by piSSdzielcy ją zrujnowali bod każdym względem...
teraz wróci i Polska ponownie zakwitnie...
Chyba jesteś młodym bardzo człowiekiem lub masz bardzo słabą pamięć, bo wierzyć się nie chce, że masz wyprany mózg. Tusk zostawił kraj w b.złym stanie, rozprzedał dobra państwowe, ludzi na bezrobociu w najwyższej skali. Nie pochwalam PiS-u, ale ucziwie patrząc, to był beznadziejny premier i dziś też da popalić Polakom za ich głupotę :((
;)
chciałbym być młodym...ale to już poza moim zasięgiem...;D
a co do pamięci to tu akurat mam całkiem niezłą ...
pamiętam że za Tuska gospodarka stała całkiem nieźle ...nie pamiętam cyferek ale przecież to można sprawdzić...to co sprzedano w Polsce to nie tylko ''wina Tuska'' ale to szeroki temat...
a sięgać trzeba by było do czasów kiedy mamiąc nas wolnością inni na niej nieźle się uwłaszczyli a inni dorobili...
mnie nie chce się już wracać do tego tematu...
bo po co?...znowu pisać o ''solidaruchach'' i ''postkomunistach''? :D
nie lepiej pisać o tym jak dzisiaj padają polskie przedsiębiorstwa i polscy przedsiębiorcy?
czy to tez wina Tuska?
wiem ,wiem...teraz wojna a wcześniej ''pandemia'' ...;D
tylko jakoś dzisiaj nikt nie chce przypominać ogólnoświatowego kryzysu ..za rządów Tuska...;D