Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Dolny Śląsk rowerem
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Lex Tusk

~~TW bablina niezalogowany
25 października 2023r. o 15:39
Przegrywy nie potrafią oddać władzy.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Pytanie niezalogowany
25 października 2023r. o 15:44
~~TW bablina napisał(a): Przegrywy nie potrafią oddać władzy.

Tak wam się śpieszy do kompromitacji?
~~3 d niezalogowany
25 października 2023r. o 15:49
~~Srebrzystobiała Poziomka napisał(a): kiedy odchodził Polska była dobrej kondycji ...osiem lat wystarczyło by piSSdzielcy ją zrujnowali bod każdym względem...
teraz wróci i Polska ponownie zakwitnie...

Chyba jesteś młodym bardzo człowiekiem lub masz bardzo słabą pamięć, bo wierzyć się nie chce, że masz wyprany mózg. Tusk zostawił kraj w b.złym stanie, rozprzedał dobra państwowe, ludzi na bezrobociu w najwyższej skali. Nie pochwalam PiS-u, ale ucziwie patrząc, to był beznadziejny premier i dziś też da popalić Polakom za ich głupotę :((
~~ursula niezalogowany
25 października 2023r. o 15:52
Dobry Donald, dobry...
mam tu dla ciebie cukierka :)
~~Pozłocista Brodia niezalogowany
25 października 2023r. o 16:27
~~3 d napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Srebrzystobiała Poziomka napisał(a): kiedy odchodził Polska była dobrej kondycji ...osiem lat wystarczyło by piSSdzielcy ją zrujnowali bod każdym względem...
teraz wróci i Polska ponownie zakwitnie...

Chyba jesteś młodym bardzo człowiekiem lub masz bardzo słabą pamięć, bo wierzyć się nie chce, że masz wyprany mózg. Tusk zostawił kraj w b.złym stanie, rozprzedał dobra państwowe, ludzi na bezrobociu w najwyższej skali. Nie pochwalam PiS-u, ale ucziwie patrząc, to był beznadziejny premier i dziś też da popalić Polakom za ich głupotę :((

;)
chciałbym być młodym...ale to już poza moim zasięgiem...;D
a co do pamięci to tu akurat mam całkiem niezłą ...
pamiętam że za Tuska gospodarka stała całkiem nieźle ...nie pamiętam cyferek ale przecież to można sprawdzić...to co sprzedano w Polsce to nie tylko ''wina Tuska'' ale to szeroki temat...
a sięgać trzeba by było do czasów kiedy mamiąc nas wolnością inni na niej nieźle się uwłaszczyli a inni dorobili...

mnie nie chce się już wracać do tego tematu...
bo po co?...znowu pisać o ''solidaruchach'' i ''postkomunistach''? :D

nie lepiej pisać o tym jak dzisiaj padają polskie przedsiębiorstwa i polscy przedsiębiorcy?
czy to tez wina Tuska?

wiem ,wiem...teraz wojna a wcześniej ''pandemia'' ...;D
tylko jakoś dzisiaj nikt nie chce przypominać ogólnoświatowego kryzysu ..za rządów Tuska...;D
~~Morus niezalogowany
25 października 2023r. o 17:16
Typowy janusz, najpierw napisze bzdury, a potem jak ktoś mu pojedzie po rajtach to "mnie nie chce się już wracać do tego tematu..."

co za ćwok
~~Wiarus niezalogowany
25 października 2023r. o 17:45
~~Morus napisał(a): Typowy janusz, najpierw napisze bzdury, a potem jak ktoś mu pojedzie po rajtach to "mnie nie chce się już wracać do tego tematu..."

co za ćwok

Morusku , gospodarka wtedy jest zdrowa gdy pieniądze płyną do prywatnej przedsiębiorczości a nie do skarbu państwa.
Gdy rząd zaczyna rozdawać to sygnał że w desperacji chce się utrzymać przy korycie. Ponieważ nie ma nic do zaoferowania dla zdrowej gospodarki przekupuje suwerena.
Część Polskiego elektoratu jest skażona mentalnością po komunie gdy państwo i partia wyręczała ludzi ze wszystkiego. A lud jak to lud. Tu dostanie tam ukradnie lub zakombinuje i się kręci.
Myślisz ze gdy władza dzieli się łupem to jest dobra ?
A kto spłaci długi ? T
~~Wiarus niezalogowany
25 października 2023r. o 17:47
Twoje , moje nasze dzieci i wnuki.
Ty się cieszysz ochłapem z rządowego koryta a twoi następcy co dadzą swoim dzieciom ?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza