Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Sukcesy nowego rządu

~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
14 października 2024r. o 17:03
mnie tam wystarczy ze czytam i od czasu do czasu coś tam wrzucę ...
to ty tu się podniecasz od chwili kiedy napisałem że dzisiaj dostałem pisemko...
dlaczego natychmiast zareagowałeś? ;D

ty piszesz teraz o siedzeniu w norce?
coś mi się wydaje że w norze to siedzi ktoś inny ...;D
brakuje mu odwagi ? ...skończył kozakowanie ?
ja tam Juruś dużo więcej bym ci napisał ale po co? ...wolę czytać te twoje ''pierdy'' o trwającym latami procesie i o tych ''milionach ojro'' jakie zamierzasz na to przeznaczyć ...;D
no i to ''gniazdo os''...hahahaha

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Czerwonobrązowy Bukszpan niezalogowany
14 października 2024r. o 17:57
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): bzdura....
pewna żonka posła Tomusia G została skazana za plagiat właśnie za nie ujęcie tego co niby sama napisała jako tekst cytowany...
a więc przypisywanie sobie cudzego tekstu to złodziejstwo

Głupi jestes jak but z lewej nogi. Co z tego że weźmiesz czyjś tekst w cudzysłów, skoro i tak nie podajesz jego autora? To dalej złodziejstwo, co sam wielokrotnie tu robiłeś.
~~Czarniawa Karagana niezalogowany
14 października 2024r. o 18:02
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): mnie tam wystarczy ze czytam i od czasu do czasu coś tam wrzucę ...
to ty tu się podniecasz od chwili kiedy napisałem że dzisiaj dostałem pisemko...

ja tam Juruś dużo więcej bym ci napisał ale po co? ...wolę czytać te twoje ''pierdy'' o trwającym latami procesie i o tych ''milionach ojro'' jakie zamierzasz na to przeznaczyć ...;D

Gdzie napisałem o milionach ??
kuzwa jaki ty ułomny jesteś ,
Straszyć to możesz wilka lasem ,
Od wpisu usuniętego minęło tyle czasu , nadal
w mroku szukasz winnego ….
Tak daleko zaszedłeś w nakolannikach do redakcji
że nazwisko twoje jest z automatu moderowane .
~~Marengo purpurowe niezalogowany
14 października 2024r. o 18:03
Ujęcie czegoś w cudzysłów jest jednoznaczne z tym że określa się to że nie jest się autorem tekstu a każdy kto chce odszukać źródło ma do tego możliwości. Natomiast pominięcie odpowiedniego zaznaczenia jest jednoznaczne z tym że że tekst przypisuje się sobie. I to jest kradzież intelektualna.
~~Czerwonobrązowy Bukszpan niezalogowany
14 października 2024r. o 18:07
~~Marengo purpurowe napisał(a): Ujęcie czegoś w cudzysłów jest jednoznaczne z tym że określa się to że nie jest się autorem tekstu a każdy kto chce odszukać źródło ma do tego możliwości.

Brednie.

To dalej ukradziony tekst tylko wzięty w cudzysłów.
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
14 października 2024r. o 18:18
~~Czarniawa Karagana napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): mnie tam wystarczy ze czytam i od czasu do czasu coś tam wrzucę ...

Gdzie napisałem o milionach ??
kuzwa jaki ty ułomny jesteś ,
Straszyć to możesz wilka lasem ,
Od wpisu usuniętego minęło tyle czasu , nadal
w mroku szukasz winnego ….
Tak daleko zaszedłeś w nakolannikach do redakcji
że nazwisko twoje jest z automatu moderowane .

ja ''ułomny''?
przeczytaj swój wcześniejszy post o tych swoich ''ojro''...;D
ja ''ułomny'' ?...wiesz co to jest kpina i po co pisze się coś odpowiednio to zaznaczając''?
ja cię nigdzie nie straszyłem i nie straszę ...ja tylko ciebie kiedyś ostrzegałem podobnie jak twojego brata ...
pisałem że kierując się emocjami kiedyś zabrniecie o ''jeden most za daleko''...kumasz te ''mosty'' czy tego też nie łapiesz? ;D
post usunięto?...co z tego? ...zrzut tego mam i ma go też ktoś inny...
więc nie ja teraz będę szukał winnego...zresztą po co jak to że teraz tak się nerwowo miotasz ja wiem że ty już wiesz kim on jest...;D

a to że teraz z automatu jest nazwisko moderowane to pokaz dla takich jak ty ...łamanie prawa czyli...

''Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.''

kumasz czy dalej nie zaskoczyłeś...
teraz więc nie jęcz bo widzę że robisz się coraz bardziej nerwowy...;D

22745
oprych
14 października 2024r. o 19:50
&t=327s
~~Czarniawa Karagana niezalogowany
14 października 2024r. o 19:56
więc nie ja teraz będę szukał winnego...zresztą po co jak to że teraz tak się nerwowo miotasz ja wiem że ty już wiesz kim on jest...;D

Rozbawiasz …
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza