~~Krasny Złotlin napisał(a): a wiecie że zdaniem pewnej prokuratury ściągnięcie w NASZYM KRAJU flagi ukraińskiej może być uznane za znieważenie narodu ? ;D
gdzie my kur....a żyjemy???
~~Krasny Złotlin napisał(a): a wiecie że zdaniem pewnej prokuratury ściągnięcie w NASZYM KRAJU flagi ukraińskiej może być uznane za znieważenie narodu ? ;D
~~J23 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Krasny Złotlin napisał(a): a wiecie że zdaniem pewnej prokuratury ściągnięcie w NASZYM KRAJU flagi ukraińskiej może być uznane za znieważenie narodu ? ;D
Jak gdzie ? ...W Tuskolandzie!
Prokuratura Adama Bodnara koncentruje się obecnie na rozliczeniach dotyczących wydarzeń z ulic polskich miast w czasie protestów związanych z orzeczeniem Trybunału Konstytucyjnego ws. aborcji w 2020 roku. W ostatnich dniach zapadły decyzje procesowe wobec dwóch funkcjonariuszy – policjanta oraz agenta ABW – którzy brali udział w działaniach podczas manifestacji.
~~pytanie z tezą napisał(a): bardzo dobrze , co byś zrobił jakby tobie krawężnik psiknął gazem w tę twoją durną gębę , a prokurator by stwierdził , że nic się nie stało?
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~pytanie z tezą napisał(a): bardzo dobrze , co byś zrobił jakby tobie krawężnik psiknął gazem w tę twoją durną gębę , a prokurator by stwierdził , że nic się nie stało?
Jak nie jesteś Posłem, nie masz immunitetu prokurator stwierdzi, nic się nie stało.Dopisane 25.04.2025r. o godz. 11:09:Sukces koalicji 13 grudnia , byłem na tym proteście , zatrzymaj na 13 sekundzie , pytałem policjantów
dlaczego gazem pieprzowym zalał twarz rolniczki .
&t=27s