Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Sukcesy nowego rządu

~~aby uniknąć manipulacji niezalogowany
26 kwietnia 2025r. o 22:06
A czy wiecie dlaczego Kaczyński tak nie lubi Niemiec?, by kogoś nie lubić to muszą być jakieś powody. Oczywiście chodzi o lata powojenne, bo do 1945 r to wiadomo. Może napiszecie o powodach, przyczynach czy tylko dociera do Was propaganda manipulacyjna Pis na potrzeby wyborcze. Bo mi to trochę przypomina atak na film Sekielskich Franciszkańska, w którym pokazano prawdę a propaganda Pis za to zbeształa ich z błotem i o dziwo wielu się na to chwyciło, jestem ciekam co sądzą po czasie, że to jednak raczej prawda.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Liliowoczerwona Leszczyna niezalogowany
26 kwietnia 2025r. o 22:18
No wpisz sobie w google Piskorski i pieniądze w reklamach. Prawda cię wyzwoli.
~~cały Rafau niezalogowany
26 kwietnia 2025r. o 22:57
Sondaże lecą na łeb na szyję :(
Chyba będę musiał coś zatańczyć i zaśpiewać
najlepiej z Zenonem
~~Jasiu niezalogowany
27 kwietnia 2025r. o 4:41
W Polsce, jak nigdzie w Europie, spadł odsetek osób odczuwających stres. Wyniki ostatniego raportu Gallupa potwierdza też ostatni "Światowy Raport o Szczęściu 2025".
To dane co najmniej zaskakujące. Bo świat wcale nie stał się spokojniejszy.
Zawsze chciałem idąc ulicą widzieć zadowolonych ludzi, uśmiechniętych, życzliwych. A nie jak to za nieboszczki komuny i PiS, głowy spuszczone, twarze wściekłe, jeden drugiego gotowy w łyżce wody utopić.Odkąd PiS stracił władzę odczuwam zdecydowanie mniejszy stres.
Jak budzę się rano, to nie odpalam od razu tivi, żeby sprawdzić, co znów PiS rozwalił, z kim nas pokłócił, komu zrobił krzywdę. Nie muszę ich słuchać, oglądać. Wiem, że jest Tusk, Sikorski i brakuje mi tylko Trzaska. Będzie dobrze, musi być.
~~Niebieskofioletowa Inkarwilla niezalogowany
27 kwietnia 2025r. o 6:45
No to WUJU było tak. Paweł Piskorski otrzymał od niemieckiej CDU Milion Marek i tak POwstała PEŁO niemiecka partia na ziemiach Polskich . I tak do dzisiaj wykonują Wszystkie rozkazy z Berlina .
~~Jasio niezalogowany
27 kwietnia 2025r. o 7:08
No to powiedz mi WUJU dlaczego nie znajdzie się w Polsce ktoś kto przeznaczy milion euro albo z pięć i nie założy sobie w Niemczech partii która na ziemiach niemieckich będzie wykonywała rozkazy z Warszawy.
~~Jasiu niezalogowany
27 kwietnia 2025r. o 7:35
~~Niebieskofioletowa Inkarwilla napisał(a): No to WUJU było tak. Paweł Piskorski otrzymał od niemieckiej CDU Milion Marek i tak POwstała PEŁO niemiecka partia na ziemiach Polskich . I tak do dzisiaj wykonują Wszystkie rozkazy z Berlina .

1) Pierwszy cudowny przypadek w życiu Jarosława to zawrotna kariera jego ojca
Rajmunda. Tuż po wojnie żołnierzy AK, rozstrzeliwano, osadzano w więzieniach,
sadzano na nogach od stołka, torturowano, w najlepszym razie wykluczano z życia
społecznego. Tymczasem Rajmund Kaczyński, żołnierz AK, tuż po wojnie dostaje od
stalinowskiej władzy wypasiony apartament na Żoliborzu, jak na tamte czasy rzecz
poza zasięgiem zwykłego obywatela, nawet szarego członka PZPR.

2) Cud drugi, żołnierz AK, mąż sanitariuszki AK, dostaje posadę wykładowcy na
Politechnice Warszawskiej i oboje żyją sobie z jednej pensji jak pączki w maśle.
W tym czasie gdy w Polsce rządzi Bierut, a właściwie Stalin rządzi Bierutem,
posada dla Akowca na uczelni brzmi jak ponury żart, jednak rzecz miała miejsce

3) Cud trzeci, rodzą się bliźniaki i jako dzieci akowskiego małżeństwa, na
początku lat 60, kiedy większość dzieci akowców opłakuje swoich rodziców, albo
czeka na ich powrót z więzienia, nasze orły zabawiają się w reżimowej TV.

4) Cud czwarty. Jarosław Kaczyński jako jedyny działacz opozycji, z kręgu
doradców Lecha Wałęsy nie zostaje internowany.

5) Cud piąty, Jarosław Kaczyński odmawia (tak twierdzi) podpisania lojalki i
jako jedyny opozycjonista odmawiający władzy PRL zostaje zwolniony do domu, co
więcej nikt go nie nęka, w okresie 1982-1989.
~~Buraczkowy Jałowiec niezalogowany
27 kwietnia 2025r. o 7:56
Właśnie wpisałem na wikipedii Rajmund Kaczyński. Z tego co tu KŁAMIESZ nie ma nic . To są jakieś Ubeckie kłamstwa .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza