Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Sukcesy nowego rządu

~~ niezalogowany
28 kwietnia 2025r. o 11:03
Coś na uspokojenie dla DM.
"Uśmiechajcie się i nie chorujcie! Nawet Wyborcza zauważyła już „panikę w szpitalach”. Wskazuje winnych: „kadry Leszczyny”
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
28 kwietnia 2025r. o 12:07
ale cię nosi pajacu...;D
a mnie to tym bardziej cieszy...;D
~~ niezalogowany
29 kwietnia 2025r. o 14:48
"Policja w Opolu poszukuje niebezpiecznego agresora. Zaatakował nożem i próbował dokonać rozboju.....
Ciemnoskóry mężczyzna o krótkich, czarnych włosach, czarnej bródce i brązowych oczach" - takimi słowami serwis Radia Opole opisuje mężczyznę, którego poszukuje policja......."
~~Jan niezalogowany
29 kwietnia 2025r. o 14:51
A na "Koziej Górce" po prawej stronie znajduje się rozwieszony plakat Szymona Hołowni. Widziałem i chyba na niego zaglosuję!
~~Złotorudy Tulipan niezalogowany
29 kwietnia 2025r. o 15:10
Orientuje się co u pryncypała Trzaskowskiego ? Gdzieś go schowali ostatnio!
~~Jasio Polak niezalogowany
29 kwietnia 2025r. o 15:57
No i pokazała się zakonspirowana piąta niemiecka kolumna . Wróg Polski i polskości.
JURGEN A KTO JEST TWOJĄ PRYNCY-PAŁĄ?
~~Przekrwiony Lędźwian niezalogowany
29 kwietnia 2025r. o 17:45
~~Jan napisał(a): A na "Koziej Górce" po prawej stronie znajduje się rozwieszony plakat Szymona Hołowni. Widziałem i chyba na niego zaglosuję!

po debatach z hołownią mam jeden problem, gość cały czas wchodzi w zdanie, makabra jakaś, to jest totalny brak wychowania !
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
29 kwietnia 2025r. o 18:53
''Wszystko jasne! Iga Świątek po istnym thrillerze pokonała Dianę Sznajder, a niedługo później poznała swoją rywalkę w ćwierćfinale WTA 1000 w Madrycie. I wiemy już, że będzie nią Madison Keys, która pokonała Donnę Vekić wynikiem 6:2, 6:3. Będzie to okazja na wielki rewanż za porażkę w półfinale Australian Open. ''

;D
rewanż?....po tym jak męczyła się ze Szchnaider to Madison łyknie ja jak bocian żabę...;D
a ja tam teraz czekam by Saszka wygrał drugiego seta bo obstawiłem ze będą trzy...

więc spokorokoko...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza