Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Sukcesy nowego rządu

~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
11 godz. 47 min. temu
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): ''Wszystko jasne! Iga Świątek po istnym thrillerze pokonała Dianę Sznajder, a niedługo później poznała swoją rywalkę w ćwierćfinale WTA 1000 w Madrycie. I wiemy już, że będzie nią Madison Keys, która pokonała Donnę Vekić wynikiem 6:2, 6:3. Będzie to okazja na wielki rewanż za porażkę w półfinale Australian Open. ''

;D
rewanż?....po tym jak męczyła się ze Szchnaider to Madison łyknie ja jak bocian żabę...;D
a ja tam teraz czekam by Saszka wygrał drugiego seta bo obstawiłem ze będą trzy...

więc spokorokoko...

;D ;D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Złotawordzawa Skalnica niezalogowany
11 godz. 14 min. temu
Czy te wygrane 2 zł w STS to należy traktować jako sukcesy nowego rządu?
Bo już sie chyba pogubiłem
~~Różowawa Wiekuistka niezalogowany
11 godz. 12 min. temu
W STS najnowsze kursy. Rafał było 1.4 jest 1.6. Karol było 2.75 jest 2.25. Oczywiste jest to że prezydentem zostanie Karol .
10 godz. 43 min. temu
najbardziej co mnie wkur...denerwije ;D w STS to zabieranie podatku na tych dziadów ,patałachów nazywającymi się ''kadrą '' gry w ''gałe''...;D
szmaciankę im kopać na podwórkach między trzepakami a nie na stadionach...;D
to samo z tymi dziadygami lokalnymi z jakiejś m-klasy...jeszcze kur...a im stadion sponsoruje miasto i ''po pierwsze mieszkańcy''...;D

w wypierdzielać na boisko do Łąki czy Dobrej...;D
10 godz. 36 min. temu
kupon na trzy sety za 2.70 już zaliczony...;D
teraz może się uda na drugim tie brake za 3.5 i cały z wygraną Madison za 3.40...

fajnie by było no nie? ;D

ale najciekawsze będzie to jak mimo wszystko na jednym kuponie wejdzie mi Uchijama ze Switoliną ...tam na Japoneczkę jest 4.30...
na chwilę obecną Arnaldi już wszedł ...;D
~~redakcja niezalogowany
8 godz. 40 min. temu
tr0jnar przestan w koncu spamowac
~~Zdzichu niezalogowany
8 godz. 35 min. temu
Wczoraj dwa zyla dzisiaj dwa Zeta to chłopina wtapia i ten ........nie dobre jest.
~~redakcja niezalogowany
8 godz. 35 min. temu
moJszczyński czy inny złojtkowski przestańcie tu swoich prostackich zaczepek
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo