Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

100 konkretów na 100 dni

~~mocny bat niezalogowany
10 czerwca 2025r. o 21:26
~~Czerwonobrązowy Cytryniec napisał(a):
Ktoś napisał: ~~mocny bat napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jasnożółta Abelia napisał(a): Ktoś napisał:
Wszystko drożeje a u twojej mamusi dalej 50 zł .

Ty zboczeńcu z tira znowu tutaj?
Jeszcze cie syfils nie wykończył?

Dopóki podstawówki nie skończysz , szanuj swoją matkę . 50 zł za 15 minut to dobra cena , nie musi łykać , wystarczy że wypluje. No chyba że z połykiem , to sory.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Pewniak niezalogowany
10 czerwca 2025r. o 21:42
~~mocny bat napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Czerwonobrązowy Cytryniec napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~mocny bat napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jasnożółta Abelia napisał(a): Ktoś napisał:

Dopóki podstawówki nie skończysz , szanuj swoją matkę . 50 zł za 15 minut to dobra cena , nie musi łykać , wystarczy że wypluje. No chyba że z połykiem , to sory.

Ty D.E.B.I.L.U , z opowieści twojego kolegi
dowiedziałem się jakie było twoje poczęcie
Pies zrobił laskę zboczkowi , po czym wylizał
Kozią c.i.p.e i powstałeś w całej okazałości CAPIE
~~Jasnożółta Abelia niezalogowany
przedwczoraj o 13:04
Gdyby zamienić posady i Tuska zrobić trenerem reprezentacji Polski, a Probierz na premiera to gospodarka dalej by legła w gruzach jak za Tuska, a reprezentacja nasza dalej by tak samo grała i spadała w rankingach. Jak jeden jest zadufany w sobie na stanowisku premiera i w swoim wystąpieniu dalej swoją nieudolność i swoich ministrów zgania na PiS, a rządzi już 18 miesięcy tak to samo Probierz, który twierdzi, ze wszystko idzie w dobrym kierunku. Kierunku do dna.
~~Czerwonopomarańczowa Choina niezalogowany
wczoraj o 16:23
Probierz podał się do dymisji, bo przejrzał na oczy co zrobił z naszą reprezentacją. Niestety nie rozumie tego lub udaje, ze nie rozumie premier Donald Tusk, który prowadzi naszą gospodarkę i finanse do ruiny. Krzyczeli jego koalicjanci, że trzeba zmienić premiera, a zagłosowali za votum zaufania dla rządu KO, bo stracili by korytka z Sejmie i spółkach skarbu państwa. Ich nie obchodzi to, że jest coraz gorzej z gospodarką i finansami publicznymi. Powtarzają od początku przejęcia władzy, że to PiS zrobił, a rządzą już 18 miesięcy. Jak czuje się poseł Marek Sawicki, który krzyczał tak przed kamerami, że premiera trzeba zmienić, Hołownia też krzyczał i inni, a zagłosowali za votum zaufania dla KO. Tusk wyjaśnił im szybko, ze stracą posady jak rząd KO upadnie, a PiS szybko rozliczy wszystkich z KO za łamanie prawa w naszym kraju, wały gospodarcze i wyprzedaż majątku narodowego dla obcego kapitału, a głównie dla Niemców.
~~Pomarańczowa Gailadia niezalogowany
wczoraj o 18:48
~~mocny bat napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~mocny bat napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jasnożółta Abelia napisał(a): Ktoś napisał:

Juz ci mówiłem dewiancie nekrofilu że moja matka od wielu lat nie żyje.
Że tez ziemia nosi takiego śmiecia.
~~Ciemnopopielaty Krokus niezalogowany
5 godz. 35 min. temu
~~mocny bat napisał(a):

........ potrzebuję zdrowego faceta aby się połączyć węzłem małżeńskim jestem bogatym Ukraińcem z polskimi dokumentami .Mam dom samochód.Ty musisz być skromnym człowiekiem który jest w wieku 60-70 lat . często lecę do Luksemburga .Tam mam firmę branży monopolowej. Informacja i nr tel w Red.Bolca.......Witalij Koroszew.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza