~~Tomek napisał(a): Gienia w punkt !!!!!
Nasz Boss to niezły kombinator, myślę że już mu wystarczy wszystkiego teraz czas go rozliczyć i uważam że powinna być sama opozycja i wrócić do wszystkich spraw sprzed kilku lat.
Wystarczy ogłosić na internecie za co by trzeba było rozliczyć Bossa ???
myślę że jego najbliżsi wypiszą tu sporo zadań, a piersi będą jego prezesi dyrektorzy kierownicy bo oni wiedzą najwięcej o jego nieczystosciach....
Bo to oni często opowiadają na spotkaniach i imprezkach przy piwku czy wódeczce tylko dlaczego boją się to powiedziec oficjalnie albo w mediach aby takich ludzi eliminować.
~~Tomek napisał(a): Gienia w punkt !!!!!
Nasz Boss to niezły kombinator, myślę że już mu wystarczy wszystkiego teraz czas go rozliczyć i uważam że powinna być sama opozycja i wrócić do wszystkich spraw sprzed kilku lat.
Wystarczy ogłosić na internecie za co by trzeba było rozliczyć Bossa ???
myślę że jego najbliżsi wypiszą tu sporo zadań, a piersi będą jego prezesi dyrektorzy kierownicy bo oni wiedzą najwięcej o jego nieczystosciach....
Bo to oni często opowiadają na spotkaniach i imprezkach przy piwku czy wódeczce tylko dlaczego boją się to powiedziec oficjalnie albo w mediach aby takich ludzi eliminować.
~~Ceglastoróżowy Agrest napisał(a):Ktoś napisał: PanM napisał(a): / raczej niezbyt przychylny ogółowi /.
Przecież ogół był na wyborach i głosował - wybrał prezydenta i radnych - czyli styl rządzenia odpowiada ogółowi
Ktoś napisał: PanM napisał(a): Sprzedając ziemię deweloperom i innym inwestorom pod markety przyczynia się pan do drastycznej podwyżki jej ceny .
Bzdury pan opowiadasz - ziemja drożeje z zupełnie innych powodów.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ogół Bolesławian to 48 tysięcy na wygranego kandydata głosowało 13,9 % populacji . To zdecydowanie mniej niż ogół.
Co do ziemi proszę wskazać inne przyczyny.
Bo według mnie władze miasta jej nie kupiły od Hitlera. Mogli podzielić i uzbroić działki pod budownictwo jednorodzinne wycenić po kosztach i sprzedać w wyniku otwartego losowania.
Podobnie z budownictwem wielorodzinnym . Ogłosić zapotrzebowanie i dopiero wtedy szukać terenu pod taka zabudowe . w Formie budownictw społecznego.
Dopisane 10.04.2024r. o godz. 14:06:
Zarobiły trzy strony - Urząd Miasta , TBS , oraz deweloper, Jak to się ma do interesu ogółu mieszkańców marzących o swoim domku lub mieszkaniu ? Zawyżona cena gruntu odsówa daleko w czasie budowę własnego lokalu mieszkalnego.
Dopisane 10.04.2024r. o godz. 14:06:
ODSUWA ups