~~Teo Van Don-Bum Und napisał(a):Ktoś napisał: ~~Franijo napisał(a): Za tydzień ten cyrk się skończy.
W Gromadce 2,5tys. wybierze nowego prezydenta.
Będzie nim Nawrocki, ma mój głos.
A za 2 tygodnie obniży wam o 30% cenę prądu. Ty jesteś tak ciemny jak patelnia od spodu.
~~Conklave napisał(a): Nawet kij od szczotki ,tylko nie Trzaskowski
~~Magda napisał(a):Ktoś napisał: ~~Conklave napisał(a): Nawet kij od szczotki ,tylko nie Trzaskowski
Ale są tacy ,że będą na takiego kija głosować . Nawet bezwstydnie pozwolili rozwiesić jego banery na swoich ogrodzeniach . Jestem ciekawy , w jakiej porze dnia będą je zdejmować.
~~Różowofioletowa Azalia napisał(a):Ktoś napisał: ~~Magda napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Conklave napisał(a): Nawet kij od szczotki ,tylko nie Trzaskowski
Ale są tacy ,że będą na takiego kija głosować . Nawet bezwstydnie pozwolili rozwiesić jego banery na swoich ogrodzeniach . Jestem ciekawy , w jakiej porze dnia będą je zdejmować.
Podpisujesz się ,,Magda'' i jesteś,,ciekawy'' . Ot beret, typowy wyborca alfonsa.
Mamy dwóch alfonsów.
~~Konfederacja napisał(a):Ktoś napisał: ~~Różowofioletowa Azalia napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Magda napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Conklave napisał(a): Nawet kij od szczotki ,tylko nie Trzaskowski
Podpisujesz się ,,Magda'' i jesteś,,ciekawy'' . Ot beret, typowy wyborca alfonsa.
Mamy dwóch alfonsów.
Zazdroszczę , u mnie w rodzinie żadnego !