~~Dorota napisał(a): Obaj kandydaci to narkomanii i kłamcy . Ale trudno . Trzeba wybrać mniejsze zło .
~~Teo napisał(a):Ktoś napisał: ~~Dorota napisał(a): Obaj kandydaci to narkomanii i kłamcy . Ale trudno . Trzeba wybrać mniejsze zło .
Przesadzasz, Nawrocki to normalny facet i sportowiec więc nie powinno być mowy o używkach.
Za Trzaskowskiego to nie gwarantuję bo jego przyjaciel mówił, że razem ćpali. A Tusk sam się publicznie przyznał, że ćpał.
Dlatego mój głos dostanie Nawrocki.
Pozdrawiam
~~und z córkami napisał(a):Ktoś napisał: ~~Teo napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Dorota napisał(a): Obaj kandydaci to narkomanii i kłamcy . Ale trudno . Trzeba wybrać mniejsze zło .
Przesadzasz, Nawrocki to normalny facet i sportowiec więc nie powinno być mowy o używkach.
Za Trzaskowskiego to nie gwarantuję bo jego przyjaciel mówił, że razem ćpali. A Tusk sam się publicznie przyznał, że ćpał.
Pozdrawiam
Gdy czytam takie teksty to się w ogóle nie dziwię ,że alfons ma przygniatającą przewagę wśród wyborców ,z wykształceniem podstawowym i zawodowym.
~~und z córkami napisał(a):Ktoś napisał: ~~Teo napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Dorota napisał(a): Obaj kandydaci to narkomanii i kłamcy . Ale trudno . Trzeba wybrać mniejsze zło .
Pozdrawiam
Gdy czytam takie teksty to się w ogóle nie dziwię ,że alfons ma przygniatającą przewagę wśród wyborców ,z wykształceniem podstawowym i zawodowym.
Undzie bez córek , Twoje wpisy i nieuczesane myśli sugerują , że pewnie ledwo skończyłeś podstawówkę .
~~Feliks napisał(a):Ktoś napisał: ~~und z córkami napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Teo napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Dorota napisał(a): Obaj kandydaci to narkomanii i kłamcy . Ale trudno . Trzeba wybrać mniejsze zło .
Pozdrawiam
~~und z córkami napisał(a): Ktoś napisał: ~~Teo napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Dorota napisał(a): Obaj kandydaci to narkomanii i kłamcy . Ale trudno . Trzeba wybrać mniejsze zło .
Pozdrawiam
Undzie bez córek , Twoje wpisy i nieuczesane myśli sugerują , że pewnie ledwo skończyłeś podstawówkę .
Powiem ci Feliks że najgorsi są ci, wykształceni ponad swój intelekt .Zobacz ile tu w tym temacie dziewczyn wypisuje , ilu chłopaków .Nie ma żadnego kwiatuszka , roślinki , nic.
Tylko Dorota ,Magda czy Feliks.
~~sPOko oko napisał(a): Dzięki mentzenowi tęczowy być może wygrać, jednak Niemcy w kryzysie też się jednoczą
~~Oranżowy Groszek napisał(a): Wystawienie przez kaczora takiego kandydata, to splunięcie Polakom w twarz. Gorszej żenady nie widziałem.