~~Rysiek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Oranżowy Groszek napisał(a): Wystawienie przez kaczora takiego kandydata, to splunięcie Polakom w twarz. Gorszej żenady nie widziałem.
Jakiego kaczora ? Brak wychowania , to cecha zwolenników Trzaskowskiego . W walce o przyszłość i normalność Polski patrioci będę głosować na Nawrockiego .
~~Seledynowa Metasekwoja napisał(a):Ktoś napisał: ~~Rysiek napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Oranżowy Groszek napisał(a): Wystawienie przez kaczora takiego kandydata, to splunięcie Polakom w twarz. Gorszej żenady nie widziałem.
Jakiego kaczora ? Brak wychowania , to cecha zwolenników Trzaskowskiego . W walce o przyszłość i normalność Polski patrioci będę głosować na Nawrockiego .
Odezwał się patriota ,czy ty wiesz kto to jest patriota ,patriota to ta osoba która oddała życie za swój Kraj ,ty natomiast jesteś,małym tchórzliwym wyborcą złodziejskiej partii PIS,
Patriota ,to ta osoba , która kocha Swoją Ojczyznę i gotowa oddać za nią życie . W Koalicji 4 pazernych takich osób raczej nie ma .
~~Sie wie napisał(a): Nie POtrzebujesz, bo masz nr do für deutschland tam zamówisz kogoś z ciepłego środowiska
~~Sie wie napisał(a): Nie POtrzebujesz, bo masz nr do für deutschland tam zamówisz kogoś z ciepłego środowiska
~~Rysiek napisał(a): Jak oceniacie tegoroczne Dni Gromadki ? W tym roku nie byłem bo pracowałem .