Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Gmina Gromadka

~~Seledynowa Metasekwoja niezalogowany
26 maja 2025r. o 22:50
~~Rysiek napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Oranżowy Groszek napisał(a): Wystawienie przez kaczora takiego kandydata, to splunięcie Polakom w twarz. Gorszej żenady nie widziałem.

Jakiego kaczora ? Brak wychowania , to cecha zwolenników Trzaskowskiego . W walce o przyszłość i normalność Polski patrioci będę głosować na Nawrockiego .

Odezwał się patriota ,czy ty wiesz kto to jest patriota ,patriota to ta osoba która oddała życie za swój Kraj ,ty natomiast jesteś,małym tchórzliwym wyborcą złodziejskiej partii PIS,
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Żółtawozielony Kosaciec niezalogowany
27 maja 2025r. o 7:14
~~Seledynowa Metasekwoja napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Rysiek napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Oranżowy Groszek napisał(a): Wystawienie przez kaczora takiego kandydata, to splunięcie Polakom w twarz. Gorszej żenady nie widziałem.

Jakiego kaczora ? Brak wychowania , to cecha zwolenników Trzaskowskiego . W walce o przyszłość i normalność Polski patrioci będę głosować na Nawrockiego .
Odezwał się patriota ,czy ty wiesz kto to jest patriota ,patriota to ta osoba która oddała życie za swój Kraj ,ty natomiast jesteś,małym tchórzliwym wyborcą złodziejskiej partii PIS,

Patriota ,to ta osoba , która kocha Swoją Ojczyznę i gotowa oddać za nią życie . W Koalicji 4 pazernych takich osób raczej nie ma .
~~Blond Rogownica niezalogowany
27 maja 2025r. o 9:19
Dajcie numer do tego waszego sutenera , bo potrzebuję dziewuchy na imprezę w środę. Wiadomo ,że środa to dzień loda , to niech ogarnie coś.
~~Sie wie niezalogowany
27 maja 2025r. o 9:32
Nie POtrzebujesz, bo masz nr do für deutschland tam zamówisz kogoś z ciepłego środowiska
~~Rysiek niezalogowany
27 maja 2025r. o 9:44
Jak oceniacie tegoroczne Dni Gromadki ? W tym roku nie byłem bo pracowałem .
~~Blond Rogownica niezalogowany
27 maja 2025r. o 10:22
~~Sie wie napisał(a): Nie POtrzebujesz, bo masz nr do für deutschland tam zamówisz kogoś z ciepłego środowiska

No widzisz i tu się różnimy. Bo ja lubię walić a ty być walonym. Więc jak nie masz numeru to nie zabieraj głosu.
~~Perłowy Sundaville niezalogowany
27 maja 2025r. o 10:25
~~Sie wie napisał(a): Nie POtrzebujesz, bo masz nr do für deutschland tam zamówisz kogoś z ciepłego środowiska

księdza czy zakonnika?
~~Zack niezalogowany
27 maja 2025r. o 20:03
~~Rysiek napisał(a): Jak oceniacie tegoroczne Dni Gromadki ? W tym roku nie byłem bo pracowałem .

Jakie dni? To był jeden dzień hałasu i bałaganu.
I dzięki Bogu, że tylko jeden, takie imprezy powinni gdzieś na lotnisku robić.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza