~~Brunatnozielony Ubiorek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Krwawosina Porzeczka napisał(a): Kiedy miałeś tutaj w Gromadce wspaniałych nauczycieli ? Daj spokój człowieku. Była zazwyczaj grupka dzieci na których nauczyciele się bardziej skupiali a resztę mieli głęboko gdzieś. Tak to wyglądało. Psychopatka furmanka , która ciągle z pokolenia na pokolenie miała odejść na emeryturę , zryta głowa . Czego ona nauczyła ? Można tu mnożyć przykłady. Ale fakt ,że teraz jest dno w tej szkole i kto ma inne możliwości zabiera dzieci stąd. Taka jest prawda.
Synuś swoim sqrw..twem przerosł mamusie !!
~~Teo napisał(a):Ktoś napisał: ~~Brunatnozielony Ubiorek napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Krwawosina Porzeczka napisał(a): Kiedy miałeś tutaj w Gromadce wspaniałych nauczycieli ? Daj spokój człowieku. Była zazwyczaj grupka dzieci na których nauczyciele się bardziej skupiali a resztę mieli głęboko gdzieś. Tak to wyglądało. Psychopatka furmanka , która ciągle z pokolenia na pokolenie miała odejść na emeryturę , zryta głowa . Czego ona nauczyła ? Można tu mnożyć przykłady. Ale fakt ,że teraz jest dno w tej szkole i kto ma inne możliwości zabiera dzieci stąd. Taka jest prawda.
Tak Pani Irena Furman miała swoje fanaberie ale dzięki niej umię matematyką i nigdy nie miałem z nią problemów.
Młodszych nauczycieli nie pamiętam, zawsze ludzie którzy mieli jakieś stanowiska w gninie czy odlewni to ich dzieci były faforyzowane
Pamiętam automat z mlekiem w szkole i wiem kto brał z niego prowizję, dzisiaj to uważany człowiek e naszej społeczności.
,,umię matematyką'' a nie umiem polskiego.
~~und bez córek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Teo napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Brunatnozielony Ubiorek napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Krwawosina Porzeczka napisał(a): Kiedy miałeś tutaj w Gromadce wspaniałych nauczycieli ? Daj spokój człowieku. Była zazwyczaj grupka dzieci na których nauczyciele się bardziej skupiali a resztę mieli głęboko gdzieś. Tak to wyglądało. Psychopatka furmanka , która ciągle z pokolenia na pokolenie miała odejść na emeryturę , zryta głowa . Czego ona nauczyła ? Można tu mnożyć przykłady. Ale fakt ,że teraz jest dno w tej szkole i kto ma inne możliwości zabiera dzieci stąd. Taka jest prawda.
Tak Pani Irena Furman miała swoje fanaberie ale dzięki niej umię matematyką i nigdy nie miałem z nią problemów.
Młodszych nauczycieli nie pamiętam, zawsze ludzie którzy mieli jakieś stanowiska w gninie czy odlewni to ich dzieci były faforyzowane
Pamiętam automat z mlekiem w szkole i wiem kto brał z niego prowizję, dzisiaj to uważany człowiek e naszej społeczności.
,,umię matematyką'' a nie umiem polskiego.
faworyaowane i w naszej społeczności i coś jeszcze?
Czepiasz się bzdur jak zwylke. Moderatorku.
~~Teo napisał(a):Ktoś napisał: ~~Brunatnozielony Ubiorek napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Krwawosina Porzeczka napisał(a): Kiedy miałeś tutaj w Gromadce wspaniałych nauczycieli ? Daj spokój człowieku. Była zazwyczaj grupka dzieci na których nauczyciele się bardziej skupiali a resztę mieli głęboko gdzieś. Tak to wyglądało. Psychopatka furmanka , która ciągle z pokolenia na pokolenie miała odejść na emeryturę , zryta głowa . Czego ona nauczyła ? Można tu mnożyć przykłady. Ale fakt ,że teraz jest dno w tej szkole i kto ma inne możliwości zabiera dzieci stąd. Taka jest prawda.
Pewnie PO chleb biegałeś lizusie
~~Mirek napisał(a): Kończyłem SP w Modlę .To była najlepsza szkoła w naszej gminie .Szkoda ,że obecne władze ją likwidowały .