Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Gmina Gromadka

~~Teo niezalogowany
29 czerwca 2025r. o 15:42
~~Brunatnozielony Ubiorek napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Krwawosina Porzeczka napisał(a): Kiedy miałeś tutaj w Gromadce wspaniałych nauczycieli ? Daj spokój człowieku. Była zazwyczaj grupka dzieci na których nauczyciele się bardziej skupiali a resztę mieli głęboko gdzieś. Tak to wyglądało. Psychopatka furmanka , która ciągle z pokolenia na pokolenie miała odejść na emeryturę , zryta głowa . Czego ona nauczyła ? Można tu mnożyć przykłady. Ale fakt ,że teraz jest dno w tej szkole i kto ma inne możliwości zabiera dzieci stąd. Taka jest prawda.

Synuś swoim sqrw..twem przerosł mamusie !!

Tak Pani Irena Furman miała swoje fanaberie ale dzięki niej umię matematyką i nigdy nie miałem z nią problemów.
Młodszych nauczycieli nie pamiętam, zawsze ludzie którzy mieli jakieś stanowiska w gninie czy odlewni to ich dzieci były faforyzowane
Pamiętam automat z mlekiem w szkole i wiem kto brał z niego prowizję, dzisiaj to uważany człowiek e naszej społeczności.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~und bez córek niezalogowany
29 czerwca 2025r. o 15:49
~~Teo napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Brunatnozielony Ubiorek napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Krwawosina Porzeczka napisał(a): Kiedy miałeś tutaj w Gromadce wspaniałych nauczycieli ? Daj spokój człowieku. Była zazwyczaj grupka dzieci na których nauczyciele się bardziej skupiali a resztę mieli głęboko gdzieś. Tak to wyglądało. Psychopatka furmanka , która ciągle z pokolenia na pokolenie miała odejść na emeryturę , zryta głowa . Czego ona nauczyła ? Można tu mnożyć przykłady. Ale fakt ,że teraz jest dno w tej szkole i kto ma inne możliwości zabiera dzieci stąd. Taka jest prawda.

Tak Pani Irena Furman miała swoje fanaberie ale dzięki niej umię matematyką i nigdy nie miałem z nią problemów.
Młodszych nauczycieli nie pamiętam, zawsze ludzie którzy mieli jakieś stanowiska w gninie czy odlewni to ich dzieci były faforyzowane
Pamiętam automat z mlekiem w szkole i wiem kto brał z niego prowizję, dzisiaj to uważany człowiek e naszej społeczności.

,,umię matematyką'' a nie umiem polskiego.
~~Teo niezalogowany
29 czerwca 2025r. o 18:03
~~und bez córek napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Teo napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Brunatnozielony Ubiorek napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Krwawosina Porzeczka napisał(a): Kiedy miałeś tutaj w Gromadce wspaniałych nauczycieli ? Daj spokój człowieku. Była zazwyczaj grupka dzieci na których nauczyciele się bardziej skupiali a resztę mieli głęboko gdzieś. Tak to wyglądało. Psychopatka furmanka , która ciągle z pokolenia na pokolenie miała odejść na emeryturę , zryta głowa . Czego ona nauczyła ? Można tu mnożyć przykłady. Ale fakt ,że teraz jest dno w tej szkole i kto ma inne możliwości zabiera dzieci stąd. Taka jest prawda.

,,umię matematyką'' a nie umiem polskiego.

faworyaowane i w naszej społeczności i coś jeszcze?
Czepiasz się bzdur jak zwylke. Moderatorku.
~~Jowisz niezalogowany
29 czerwca 2025r. o 18:29
Pamiętacie pomoc zagraniczną za komuny?w postaci paczek żywnościowych? jak,,sprawiedliwie"były rozdysponowane przez członków partii? czy to w szkole czy na plebanii
~~Zielonożółta Gunera niezalogowany
29 czerwca 2025r. o 19:20
Dlaczego w Gromadce nie ma agencji towarzyskiej?
~~W to mi graj niezalogowany
29 czerwca 2025r. o 22:42
~~Teo napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Brunatnozielony Ubiorek napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Krwawosina Porzeczka napisał(a): Kiedy miałeś tutaj w Gromadce wspaniałych nauczycieli ? Daj spokój człowieku. Była zazwyczaj grupka dzieci na których nauczyciele się bardziej skupiali a resztę mieli głęboko gdzieś. Tak to wyglądało. Psychopatka furmanka , która ciągle z pokolenia na pokolenie miała odejść na emeryturę , zryta głowa . Czego ona nauczyła ? Można tu mnożyć przykłady. Ale fakt ,że teraz jest dno w tej szkole i kto ma inne możliwości zabiera dzieci stąd. Taka jest prawda.

Pewnie PO chleb biegałeś lizusie
~~Mirek niezalogowany
30 czerwca 2025r. o 9:09
Kończyłem SP w Modlę .To była najlepsza szkoła w naszej gminie .Szkoda ,że obecne władze ją likwidowały .
~~Teo Van Don-Bum Und niezalogowany
30 czerwca 2025r. o 9:11
~~Mirek napisał(a): Kończyłem SP w Modlę .To była najlepsza szkoła w naszej gminie .Szkoda ,że obecne władze ją likwidowały .

3 zdania , 2 błędy , masakra z tymi PiSowcami.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza