~~Burgundowy Hibiskus napisał(a): ~~Burgundowy Hibiskus napisał(a): Ktoś napisał: ~~Jarek napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~łyzy napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jan Kochanowski - Tren do Onej napisał(a): Wielkies mi szkody poczyniła w szkoleKochanowski by ci do d.. nakopał za przeróbkę jego trenu
Moja droga Anetko na naszym padole
Całe dnie żeś tylko leżała
Nic nie robiła i jadem sypała
Cóż ci te dzieci biedne zrobiły
One jak zawsze grzeczne tu były
Ani dziennika ani świetlicy
Tylko dyrektor w czarnej spódnicy
Czuję już schyłek wielkiej kariery
I bardzo dobrze - będę ja szczery!
Widać, że zabolało? Napisane w punkt gratuluję autorowi
To są kompletne bzdury! To świetny i kompetentny dyrektor!
Ona tyrala całymi dniami! Była sama bez sekretarki i bez wicedyrektora! Ty weź się opanuj człowieku z tymi bzdurami! Jak nie wiesz jaka rzeczywistość byla! Upadly poeta. Tragedia.
~~Burgundowy Hibiskus napisał(a):Ktoś napisał: ~~Burgundowy Hibiskus napisał(a): ~~Burgundowy Hibiskus napisał(a): Ktoś napisał: ~~Jarek napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~łyzy napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jan Kochanowski - Tren do Onej napisał(a): Wielkies mi szkody poczyniła w szkoleKochanowski by ci do d.. nakopał za przeróbkę jego trenu
Ona tyrala całymi dniami! Była sama bez sekretarki i bez wicedyrektora! Ty weź się opanuj człowieku z tymi bzdurami! Jak nie wiesz jaka rzeczywistość byla! Upadly poeta. Tragedia.
Jedna steruje rodzicami, była sekretarka. Druga steruje nauczycielami, była dyrektorka. I taka jest prawda ludzie taka! Obydwie chcą wrócić, o taka prawda!
Połowa nauczycieli jest za nową Panią dyrektor! Lubi ją I szanuje! I połowa rodziców jest też za nią! I taka jest prawda taka!
~~Burgundowy Hibiskus napisał(a): ~~Burgundowy Hibiskus napisał(a): Ktoś napisał: ~~Burgundowy Hibiskus napisał(a): ~~Burgundowy Hibiskus napisał(a): Ktoś napisał: ~~Jarek napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: Ktoś napisał: Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~łyzy napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jan Kochanowski - Tren do Onej napisał(a): Wielkies mi szkody poczyniła w szkoleKochanowski by ci do d.. nakopał za przeróbkę jego trenu
Jedna steruje rodzicami, była sekretarka. Druga steruje nauczycielami, była dyrektorka. I taka jest prawda ludzie taka! Obydwie chcą wrócić, o taka prawda!
Połowa nauczycieli jest za nową Panią dyrektor! Lubi ją I szanuje! I połowa rodziców jest też za nią! I taka jest prawda taka!
~~Żółtobrązowa Diaskia napisał(a): Potrzebna szybka i zdecydowana decyzja burmistrz. Moim zdaniem zachowanie nauczycieli jest karygodne.
~~Żółtobrązowa Diaskia napisał(a): Potrzebna szybka i zdecydowana decyzja burmistrz. Moim zdaniem zachowanie nauczycieli jest karygodne.
~~Szkarłatnoczerwony Lilak napisał(a):Ktoś napisał: ~~Żółtobrązowa Diaskia napisał(a): Potrzebna szybka i zdecydowana decyzja burmistrz. Moim zdaniem zachowanie nauczycieli jest karygodne.
Może zdecydowanie podpisywać się za innych:)
Ma doświadczenie. Burmistrz został wybrany a nie jest wybrańcem:)