Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Karol Nawrocki kandydatem Prawa i Sprawiedliwości na prezydenta RP
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
7 marca 2025r. o 8:38
już nie...
dotarło bo nich już to że sami włożyli własne łapy po same łokcie do nocników w którym ''kloca'' postawił ich ''donaldinio''...;D

i też mnie to cieszy...;D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Rdzawozłota Miesiącznica niezalogowany
7 marca 2025r. o 8:49
Powoli euforia opada ten ich „Donaldinio”
W 100% ich ponownie wydyma , tylko kogo tym razem wrzuci na posadę premiera „Kopacz” dostała po pazurach , ciekawie by było na kulawą szkapę
wsadzić „Tygryska” , niech wreszcie zrozumie po co utworzył dyktatorski rząd szatniarz z Brukseli
~~skorn niezalogowany
12 marca 2025r. o 4:44
Sztab Nawrockiego nadal nie złożył wymaganej ilości podwisów, aby oficjalnie zarejestrować go jako kandydata w wyborach na stanowisko Prezydenta RP.
Podobno dlatego, że chcą nazbierać jeszcze więcej podpisów.
To tylko pół prawdy. Fakt. Mają już ok pół miliona podpisów i to zupełnie wystarcza na rejestrację.
Powód opóźnienia jest jednak inny....
Po prostu w świetle oficjalnych ostatnich sondaży jak i tych wewnętrznych w PIS, na Nowogrodzkiej zapanowała totalna panika. Kompletnie nie wiedzą co robić.
Kaczapi nadal nie jest w stanie podjąć jakiejś definitywnej decyzji. Z jednej strony włożyli już masę roboty i kasy (a tej nie mają dużo) w promocję kandydata i zbieranie podpisów.
Z drugiej jednak Lolek to tango down i są małe szanse aby oparł się Mentzenowi.
Proces erozji poparcia Nawrockiego się już rozpoczął i osobiście nie sądzę , że można to jeszcze zatrzymać.
4 kwietnia (do godz. 16:00) upływa czas na zgłaszanie do PKW kandydatów na Prezydenta RP
Czasu na decyzję jest coraz mniej, a przecież w przypadku zdecydowania się na podmiankę, roboty będzie mnóstwo. Zbieranie nowych podpisów, promocja nowego kandydata i oczywiście konieczność wytłumaczenia wyborcom dlaczego taka jest decyzja. Ponownie trzeba też zmobilizować elektorat...
Ja na razie patrzę i czekam...
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
12 marca 2025r. o 6:13
wiedziałem że to jakiś ''wał''w innym temacie ...
teraz już mam pewność...
tak to jest jak ktoś liczy na to że tylko on zagląda na ''X''...;D

piotr von pritzwald
@VonPritzwald
~~skorn niezalogowany
12 marca 2025r. o 6:30
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): wiedziałem że to jakiś ''wał''w innym temacie ...
teraz już mam pewność...
tak to jest jak ktoś liczy na to że tylko on zagląda na ''X''...;D

piotr von pritzwald
@VonPritzwald

To właśnie ja na X-sie.
~~Jasio niezalogowany
12 marca 2025r. o 6:38
Nieprawda.
To za poważny tekst jak na ciebie.;]
~~skorn niezalogowany
12 marca 2025r. o 7:12
~~Jasio napisał(a): Nieprawda.
To za poważny tekst jak na ciebie.;]

Jestem poważny i na dodatek powabny.
~~Jasio niezalogowany
12 marca 2025r. o 7:40
Kto ci to powiedział?
To było przed czy po 17-ej?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo