Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Karol Nawrocki kandydatem Prawa i Sprawiedliwości na prezydenta RP
~~Mów mi stryju niezalogowany
wczoraj o 11:57
~~Kakao napisał(a): Trzakowski wykorzystuje środki europejskie a sutener wykorzystuje polki i polaków w kakao

Taaaa,20 tys za sadzonkę,to się zapowiada ekonomista, ręce opadają
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Gwarny Olobok niezalogowany
wczoraj o 11:59
~~Mów mi stryju napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Kakao napisał(a): Trzakowski wykorzystuje środki europejskie a sutener wykorzystuje polki i polaków w kakao

Taaaa,20 tys za sadzonkę,to się zapowiada ekonomista, ręce opadają

Akademię Ekonomiczną to w Wrocławiu kończyłeś, mamusia na parkingu?
~~Yogi niezalogowany
wczoraj o 12:05
Bubu nad półwyspem iberyjskim stracił zasięg i chwilowo zasilanie w kapsule pyta Czy ktoś wie co się stało?
~~normalny i przyzwoity jak Tusk niezalogowany
wczoraj o 14:41
- "Każdy, kto zna historię, też historię moich relacji z Rafałem Trzaskowskim wie, że jest kandydatem niezależnym także ode mnie"
Każdy, kto zna historię wie, że dla kandydatów niezależnych ode mnie...
nie ma litości. Każdy kto zna historię, wie jak skończył Olechowski, Rokita, ś.p.Płażyński czy Schetyna. Gdzie dziś jest Budka?
~~cały Rafau niezalogowany
wczoraj o 15:16
Jestem całkowicie niezależnym wiceprzewodniczącym Platformy.
Z Donaldem łaczy mnie tylko to, że on jest moim szefem
~~aby uniknąć manipulacji niezalogowany
wczoraj o 15:26
Nawrocki to ,, obywatelski '' niezależny kandydat Pis co najbardziej można było zauważyć na ostatniej konwencji w Łodzi - sutener tak się zapędził w swoim wystąpieniu prawie rowa wylizał Yarovi. Az wstyd było słuchać jego płaszczenia i poniżania się tą swoją niezależnością. blamaż. Zresztą Onet ujawnił jego kolejne kłamstwo podczas ostatniej debaty mówiąc, że ma tylko jedno mieszkanie a tu bach jest kolejne / drugie /.
~~Szmaragdowozielona Kolczurka niezalogowany
wczoraj o 15:27
~~normalny i przyzwoity jak Tusk napisał(a): - "Każdy, kto zna historię, też historię moich relacji z Rafałem Trzaskowskim wie, że jest kandydatem niezależnym także ode mnie"
Każdy, kto zna historię wie, że dla kandydatów niezależnych ode mnie...
nie ma litości. Każdy kto zna historię, wie jak skończył Olechowski, Rokita, ś.p.Płażyński czy Schetyna. Gdzie dziś jest Budka?

Twoja mamusia zjawi sie na majowy weekend ?
~~Jurek niezalogowany
wczoraj o 15:33
To nieprawda, że Nawrocki ma dwa mieszkania. Jedno należy do żony, drugie należy do Batyra!, a bezdomny Karol tuła się po muzealnych apartamentach i sypia na starych noszach z psychiatryka.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza