Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Karol Nawrocki kandydatem Prawa i Sprawiedliwości na prezydenta RP
~~Wiki niezalogowany
6 maja 2025r. o 10:34
To nie ma szans na żadną prezydenturę teraz już ma trzecie mieszkanie
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Makowa Bergenia niezalogowany
6 maja 2025r. o 10:44
~~Wiki napisał(a): To nie ma szans na żadną prezydenturę teraz już ma trzecie mieszkanie

Jeszcze apartament służbowy "Statek Miłości", gdzie prowadził aktywną politykę zagraniczną xD
~~ niezalogowany
6 maja 2025r. o 10:57
~~Jarosław zbawiciel napisał(a): ~~Makowa Bergenia napisał(a): Wstrząsające słowa PRAWDZIWEJ opiekunki Pana Jerzego❗️
Nawrocki zmanipulował starszego chorego człowieka i zostawił na pastwę losu.

„Pan Jerzy żył w przekonaniu, że mieszkanie jest jego. On się ze mną pokłócił wtedy, gdy mu powiedziałam, że jego mieszkanie należy do Nawrockich”

„Miałam w tamtym czasie czterech czy pięciu innych podopiecznych. Ale nikt nie był w tak dramatycznej sytuacji, jak pan Jerzy. Powiem więcej. Pracuję piętnaście lat i nigdy czegoś takiego nie widziałam. Pan Jerzy żył w nędzy.”

I takie kłamliwe bydle chce być prezydentem .
100/100
Jak dzisiaj wyglądają ludzie wieszający u siebie banery z tą oszukańczą mordą?
Kto z was ma taki baner i kto na to odpowie?
14240
M21W2
6 maja 2025r. o 11:40
~~ napisał(a): Uderz w stół a nożyce zareagują. To ty wieśniaku chwaliłeś się że powiesiłeś sobie na płocie baner tego oszusta i o tym pisz a nie nagle odwracasz kota dupą jak to wy pisdzielce macie w zwyczaju.

Tak wywiesiłem i będzie wisiał , napisałem że Nawrocki " dał ciała " , skłamał , ty menelu nie masz na tyle odwagi aby
skomentować to co wkleiłem .
Ty menelu nie wiesz że materiały o drugim mieszkaniu wyciekły z ABW , że służby bezpieczeństwa zostały zaangażowane w kampanie wyborczą Rafała Trzaskowskiego .
Polska pod rządami koalicji 13 grudnia staje się państwem policyjnym .

Dopisane 06.05.2025r. o godz. 11:36:

CENZORZY z Bolca , prawda was zabolała , zdjęliście mój post , nie usuwacie wyzwisk i obelg kierowanych pod adresem Karola Nawrockiego .

Dopisane 06.05.2025r. o godz. 11:40:

~~Jasio niezalogowany
6 maja 2025r. o 11:41
Nie drzyj tu mordy bo twoje wyzwiska nadal są widoczne na forum ty wiejski chamie.
14240
M21W2
6 maja 2025r. o 11:56
~~Jasio napisał(a): Nie drzyj tu mordy bo twoje wyzwiska nadal są widoczne na forum ty wiejski chamie.

Nie pyskuj miejski menelu . karmy brak trollu .

Dopisane 06.05.2025r. o godz. 11:50:

Jasio nie wyzywaj nie będziesz wyzywany , " chamstwu należy się przeciwstawić chamstwem " .

Miłego dnia .

Dopisane 06.05.2025r. o godz. 11:56:

SŁUŻBY SPECJALNE DONALDA TUSKA ZAANGARZOWANE W BRUDNĄ KAMPANIĘ PRZECIWKO KAROLOWI NAWROCKIEMU .
PUŁKOWNICY ABW ZAŁOŻYLI TAJNY SZTAB WYBORCZY TRZASKOWSKIEGO .
~~Gangster niezalogowany
6 maja 2025r. o 11:57
~~Wiki napisał(a): To nie ma szans na żadną prezydenturę teraz już ma trzecie mieszkanie

Zaraz się okarze że jeszcze na 6 mieszkań. Od początku kampanii Sutener jest kłamcą który nawet logo pis i się wstydzi a zdjęcie z porywaczem ludzi i hailowanie to nie on.
~~Makowa Bergenia niezalogowany
6 maja 2025r. o 12:02
PiSowcy nie są wściekli na Nawrockiego, że wyłudził mieszkanie od biednego seniora Pana Jerzego.
PiSowcy są wściekli na wszystkich dookoła, że to się wydało.
Co za hipokryzja.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza