Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Karol Nawrocki kandydatem Prawa i Sprawiedliwości na prezydenta RP
~~Czerwonopomarańczowy Buk niezalogowany
7 maja 2025r. o 14:51
Nawrocki, ty ku.tasino!
Oddaj Jerzemu jego mieszkanie!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~To nie tak niezalogowany
7 maja 2025r. o 15:00
"Onet Premium:"
Kampania Karola Nawrockiego w kryzysie.
... nie potrafią powiedzieć, w jaki właściwie sposób Nawroccy weszli w jego posiadanie. A skoro nie potrafią, to oznacza, że "coś tu śmierdzi" – i PiS może być już naprawdę trudno zmienić tę społeczną percepcję.

- "coś tu śmierdzi" - to oznacza, że niemiecki, polskojęzyczny portal internetowy wytworzył śmierdzący temat adresowany do POlskich Pelikanów

-"może być trudno zmienić tę społeczną percepcję." - to oznacza, że niemiecki, polskojęzyczny portal internetowy liczy na ograniczoną zdolność interpretacji faktów przez POlskich Pelikanów

Cała POlska Naprzód:
- do "100 Konkretów"
- do "Zielonego Ładu"
- do Tęczowego Dyktatu
- do aborcji na życzenie
- do Paktu Migracyjnego
- do CPk w Berlinie
- do likwidacji płatności gotówką
- do likwidacji wolności słowa
- do Urzędów bez krzyża
- do opiłowywania katolików
- wyprzedaży polskich firm i banków
14240
M21W2
7 maja 2025r. o 15:16
~~Jasio napisał(a): NIE WIEM CZY NAWROCKI SKŁAMAŁ CZY UŻYWAJĄC TYLKO JEDNEGO POWIEDZIAŁ O JEDNYM , za trudne dla ciebie abyś zrozumiał ? .

Dopisane 07.05.2025r. o godz. 15:07:

~~Jasio napisał(a): Nawrocki w debacie mówi o jednym mieszkaniu akt notarialny mówi o posiadaniu drugiego a Lucjan pisze tu że on nie wie czy Nawrocki skłamał.

TY SWOJE POSTY PODPISUJESZ JAKO " JASIO " JA NIE WIEM CZY TY KŁAMIESZ CZY MASZ NA IMIĘ JASIO .

Dopisane 07.05.2025r. o godz. 15:16:

Wystąpienie Karola Nawrockiego - w moim mieszkaniu pan Jerzy może mieszkać do końca życia .
Po jego śmierci przekażę to mieszkanie na cele charytatywne .
~~Rafał zielony naprzód niezalogowany
7 maja 2025r. o 15:23
Rząd Niemiec pozwolił rafinerii PCK w Schwedt na zwiększenie emisji dwutlenku siarki. Martwi to władze polskiej gminy Widuchowa oddalonej zaledwie o kilka kilometrów od rafinerii.
~~Sutener bandyta niezalogowany
7 maja 2025r. o 15:23
Nie milkną echa afery mieszkaniowej Karola Nawrockiego. Głos w sprawie zabrały dzieci 80-latka, którego kawalerkę przejął kandydat PiS. — Widziałem konferencję, widziałem wywiad z panem Nawrockim i dla mnie to jest normalne wyłudzenie mieszkania, przekręt, wykorzystanie sytuacji starszego człowieka — powiedział "Superwizjerowi" TVN24 syn pana Jerzego.
14240
M21W2
7 maja 2025r. o 15:27
Karol Nawrocki ;
" - Szanowni Państwo, chciałbym odnieść się do sprawy, która budzi pewne wątpliwości wśród tych, którzy nie potrafią zrozumieć, że można działać bez czerpania osobistych korzyści. Ta kwestia, podobnie jak wiele innych, była przedmiotem zainteresowania polskich służb, które nie dopatrzyły się żadnych nieprawidłowości. Wszystko odbyło się zgodnie z najwyższymi klauzulami bezpieczeństwa państwa polskiego i Unii Europejskiej - zaczął Nawrocki.

- Ustalenie między nami było honorowe, szlachetne - zapewnił kandydat PiS w wyborach na prezydenta.

- Nie dziwię się, że niektórzy mają trudności ze zrozumieniem takiej postawy. Są wśród nich osoby związane ze środowiskiem mojego kontrkandydata, Rafała Trzaskowskiego, jak właściciele kilkunastu mieszkań, czyściciele kamienic w Warszawie, mieście, którym zarządza Rafał Trzaskowski, czy patodeweloperzy wspierający finansowo jego kampanię. Takie osoby mogą nie pojmować, że można pomagać drugiemu człowiekowi bez oczekiwania korzyści - mówił."

Dopisane 07.05.2025r. o godz. 15:27:

~~Sutener bandyta napisał(a): Nie milkną echa afery mieszkaniowej Karola Nawrockiego. Głos w sprawie zabrały dzieci 80-latka, którego kawalerkę przejął kandydat PiS. — Widziałem konferencję, widziałem wywiad z panem Nawrockim i dla mnie to jest normalne wyłudzenie mieszkania, przekręt, wykorzystanie sytuacji starszego człowieka — powiedział "Superwizjerowi" TVN24 syn pana Jerzego.

Syn wydziedziczony który nie interesował się ojcem przez ponad 30 lat .
~~Hołd Tuski niezalogowany
7 maja 2025r. o 15:32
Słuchajcie Niemcy wybrali rudemu nowego szefa! Radujmy się, znowu będzie miał kto nami zarządzać!
~~Kasztanowatordzawy Hiacynt niezalogowany
7 maja 2025r. o 15:34
Złodziej Nawrocki pozbywa się fantów.
Ukradł mieszkanie i oddaje je na cele charytatywne.
A co z okradzionym seniorem panem Jerzym?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza