Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Karol Nawrocki kandydatem Prawa i Sprawiedliwości na prezydenta RP
14240
M21W2
28 listopada 2024r. o 15:15
~~Kredowobiały Tytoń napisał(a): To jest wasza pisowska narracja aby wsadzić kija w szprychy .

Poczytaj lewacką narrację o kandydacie wspieranym przez PiS . Tytoniu jedyny sprawiedliwy .
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~~ niezalogowany
28 listopada 2024r. o 15:37
~~Niebieskawozielony Przetacznik napisał(a): Co to dzisiaj każdy Jana rysuje? Jakiś taki osamotniony ten nasz wyborca Trzaskowskiego .

Oby ciebie nie przerysowali. ;)))
~~Jasio niezalogowany
28 listopada 2024r. o 15:39
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~fałszywy jak luc-jan napisał(a): Nawet z taką twarzą nie przebije gwiazdora z Łocic bo ten jest po Collegium Tumanum.

Nie obchodzi mnie co o mnie myślisz , ja nie myślę o tobie wcale .

Bo ty pajacu potrafisz myśleć tylko o Janie
~~ niezalogowany
28 listopada 2024r. o 15:40
~~Kredowobiały Tytoń napisał(a):
Ktoś napisał: ~~ napisał(a): Koalicjant podłożył nogę marszałkowi....hahaa.....kolegium tumanum mu wygrzebali....a taki był wrażliwy...płakał nad konstytucją....hahahaa

To jest wasza pisowska narracja aby wsadzić kija w szprychy . Poczekaj bliżej wyborów to pisowskich kolegiów tumanów nazbiera się ze stu .

Szymon Hołownia wysuwa najcięższe polityczne oskarżenia: sugeruje, że służby i prokuratura mogą sabotować jego kandydaturę w wyborach prezydenckich. Chodzi o doniesienia prasowe, jakoby marszałek Sejmu był studentem skompromitowanej uczelni Collegium Humanum. Sprawa budzi niepokój w koalicji. - To skandaliczne - mówią WP koledzy Hołowni z Polski 2050.
~~Nóż wbili w plecy kolegi niezalogowany
28 listopada 2024r. o 15:43
"Nazwisko Szymona Hołowni było jednym z pierwszych, które pojawiło się w kontekście niestudiujących studentów tzw. "martwych studentów" - mówi Renata Kim, autorka tekstu o związku marszałka Sejmu z Collegium Humanum."
14240
M21W2
28 listopada 2024r. o 15:45
~~Jasio napisał(a): Bo ty pajacu potrafisz myśleć tylko o Janie

Ty i Jan interesujecie mnie na niezmiennym poziomie , mniej niż zero .

Ja ciebie czy ty mnie zaczepiasz obłudniku .
~~Jasiu niezalogowany
28 listopada 2024r. o 15:52
Nie przeżywaj tłuczku kartoflany. Ty to od kilku dni robisz z ukrycia bo tchórzostwo na nic więcej ci nie pozwala. ;]
~~Jasio niezalogowany
28 listopada 2024r. o 15:54
Jak to było z tym Nawrockim że fałszował historię będąc w IPN ? Jak to było z jego matką pracującą przed laty w towarzystwie ,,przyjaciół polsko -radzieckiej''?
Jak to było u niego z tym zamawianiem ,,pięciu piw'' przez niego i jego kolegów?
REKLAMAKongres Miedzi
REKLAMAMrowka zaprasza