~~Kredowobiały Tytoń napisał(a):Ktoś napisał: ~~anty... napisał(a): i spuścił nasz orzeł
łeb chcąc ukryć wstydu pąsa
bo gdy skończy się czas de/bi/la
może nadejść czas alfonsa
A w tym IPNie Gdańskim można wynajmować pokoje na godzinę tak jak w Krakowie u Banasia ?Zastosowana autokorekta
~~normalny i przyzwoity jak Tusk napisał(a):Ktoś napisał: ~~Kredowobiały Tytoń napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~anty... napisał(a): i spuścił nasz orzeł
łeb chcąc ukryć wstydu pąsa
bo gdy skończy się czas de/bi/la
może nadejść czas alfonsa
A w tym IPNie Gdańskim można wynajmować pokoje na godzinę tak jak w Krakowie u Banasia ?Zastosowana autokorekta
No no, tylko mi tu Banasia nie tykać ;(
Matka miała tam zajęcie ?
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jasio napisał(a): Jak to było z tym Nawrockim że fałszował historię będąc w IPN ? Jak to było z jego*s/ matką pracującą przed laty w towarzystwie ,,przyjaciół polsko -radzieckiej''?x
Jak to było u niego z tym zamawianiem ,,pięciu piw'' przez niego i jego kolegów?
Ty do dziś jesteś przyjacielem Rosji putinowskiej, Karol Nawrocki jest na czarnej liście Putina i twojej.
~~kasanowa napisał(a): Jeżeli Nawrocki zalegalizuje i opodatkuje prostytucję to ma mój głos !
~~kasanowa napisał(a): Jeżeli Nawrocki zalegalizuje i opodatkuje prostytucję to ma mój głos !