Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMARaport BIK
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Karol Nawrocki kandydatem Prawa i Sprawiedliwości na prezydenta RP
~~i co niezalogowany
2 grudnia 2024r. o 18:57
~~Bałamut napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Siny Modrzew napisał(a): Gonić pisowskich zdrajców Polski !!

moskwicz,sam się goń

A twoja matka , ha , 50 zł ha ?
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~~mocny korzeń niezalogowany
2 grudnia 2024r. o 19:11
Ja myślę że nie ma co dymać wiatra , są w PiSie 80 letnie ogniste dziewoje , realizujące się na parkingu.W kabinach krzyczą jak 18-tki , dla kasy.
Jak to PiSim pasi , tak trzymajcie .
~~8 gwiazdek niezalogowany
2 grudnia 2024r. o 19:17
Przecież Ten obywatelski kandydat wybrany przez PISS nazywa się KAROL NOWOGRODZKI a nie Nawrocki !
~~Pytanie 4 niezalogowany
2 grudnia 2024r. o 20:03
~~8 gwiazdek napisał(a): Przecież Ten obywatelski kandydat wybrany przez PISS nazywa się KAROL NOWOGRODZKI a nie Nawrocki !

Stary a ty walczysz żeby zwykłym Polakom zlikwidować 13 i 14 emerytury czy może chciałbyś znieść 800+?
~~Nowogrodzki niezalogowany
2 grudnia 2024r. o 20:26
~~Pytanie 4 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~8 gwiazdek napisał(a): Przecież Ten obywatelski kandydat wybrany przez PISS nazywa się KAROL NOWOGRODZKI a nie Nawrocki !

Stary a ty walczysz żeby zwykłym Polakom zlikwidować 13 i 14 emerytury czy może chciałbyś znieść 800+?

Widzisz ja jestem emerytem i olewam tą 13 i 14 emerytury po 45 latach pracy mam 2900 ,niech oni nie zabierają mi składki 9 %zdrowotnej to ja będę ponad tysiąc zł do przodu . 800 plus dawno powinni zabrać , Ja wychowałem troje dzieci które skończyły studia i nie dostawałem jednego grosza rodzinnego ,bo przekraczałem zarobki o 20 zł miesięcznie .
~~Zielony Suchodrzew niezalogowany
2 grudnia 2024r. o 20:43
Ależ tak Polska za rządów Tuska się rozwija ! Kolejny sukces a jak wygra czaskowski będzie ich więcej ! :"Niemiecka spółka Lisner Holding kupiła całość aktywów polskiej Grupy Graal, znanego producenta konserw rybnych. "
~~Pytanie 4 niezalogowany
2 grudnia 2024r. o 20:46
~~Nowogrodzki napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Pytanie 4 napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~8 gwiazdek napisał(a): Przecież Ten obywatelski kandydat wybrany przez PISS nazywa się KAROL NOWOGRODZKI a nie Nawrocki !

Widzisz ja jestem emerytem i olewam tą 13 i 14 emerytury po 45 latach pracy mam 2900 ,niech oni nie zabierają mi składki 9 %zdrowotnej to ja będę ponad tysiąc zł do przodu . 800 plus dawno powinni zabrać , Ja wychowałem troje dzieci które skończyły studia i nie dostawałem jednego grosza rodzinnego ,bo przekraczałem zarobki o 20 zł miesięcznie .

Jacy oni? Uśmiechnięci? Zauważyłeś kto teraz rządzi?
~~ niezalogowany
2 grudnia 2024r. o 20:46
~~Zielony Suchodrzew napisał(a): "Niemiecka spółka Lisner Holding kupiła całość aktywów polskiej Grupy Graal, znanego producenta konserw rybnych. "

Cały proces trwał półtora roku, ale formalności wypełniono dopiero 29 listopada.
Czyli zaczęli za czasów pisdzielstwa!!:D
REKLAMA BAU zaprasza