~~Bałamut napisał(a):Ktoś napisał: ~~Siny Modrzew napisał(a): Gonić pisowskich zdrajców Polski !!
moskwicz,sam się goń
~~8 gwiazdek napisał(a): Przecież Ten obywatelski kandydat wybrany przez PISS nazywa się KAROL NOWOGRODZKI a nie Nawrocki !
~~Pytanie 4 napisał(a):Ktoś napisał: ~~8 gwiazdek napisał(a): Przecież Ten obywatelski kandydat wybrany przez PISS nazywa się KAROL NOWOGRODZKI a nie Nawrocki !
Stary a ty walczysz żeby zwykłym Polakom zlikwidować 13 i 14 emerytury czy może chciałbyś znieść 800+?
~~Nowogrodzki napisał(a):Ktoś napisał: ~~Pytanie 4 napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~8 gwiazdek napisał(a): Przecież Ten obywatelski kandydat wybrany przez PISS nazywa się KAROL NOWOGRODZKI a nie Nawrocki !
Stary a ty walczysz żeby zwykłym Polakom zlikwidować 13 i 14 emerytury czy może chciałbyś znieść 800+?
Widzisz ja jestem emerytem i olewam tą 13 i 14 emerytury po 45 latach pracy mam 2900 ,niech oni nie zabierają mi składki 9 %zdrowotnej to ja będę ponad tysiąc zł do przodu . 800 plus dawno powinni zabrać , Ja wychowałem troje dzieci które skończyły studia i nie dostawałem jednego grosza rodzinnego ,bo przekraczałem zarobki o 20 zł miesięcznie .
Jacy oni? Uśmiechnięci? Zauważyłeś kto teraz rządzi?
~~Zielony Suchodrzew napisał(a): "Niemiecka spółka Lisner Holding kupiła całość aktywów polskiej Grupy Graal, znanego producenta konserw rybnych. "