Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Sławomir Mentzen będzie w Bolesławcu
~~Kupiłem nick niezalogowany
16 marca 2025r. o 10:10
~~xx napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Blond Cebulica napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Ja np w Holandii pracuje i mam ubezpieczenie podstawowe a tak i tak muszę w miesiąc w miesiąc wyj€bać 280€

Durny xuju Ja w Polsce co miesiąc muszę wyrzygać na ZUS 2,5 tys zł to jest około 600 euro .

Przepraszam , przepraszam nic nie musisz!!zawsze możesz się zwolnić i iść na zasiłek dla bezrobotnych i składkę ZUS będzie płacił tobie urząd pracy

I w czym widzisz tępa pało problem
Durny cwelu na zasiłku to chyba ty jesteś ja mam firmę 40 lat a ty łajzo możesz pałę mi obciągnąć .

To jak masz firmę to co sapiesz że placisz ZUS prawie 600€? … możesz przygłupie zawsze firmę zamknąć i iść do pracy na etat. I nie będziesz płacił 600€ ZUS.

Aaaa i za te 600€ masz bardzo dobrą służbie zdrowia. Tak jak pisałem wyżej , lekarz pewnie sam dzwoni do ciebie pytając jak się czujesz , na lekarza specjalistę czekasz max 5 dni.

Płacisz takie duże pieniądze ale przynajmniej wiesz za co płacisz. A ja idąc w Holandii do lekarza na wszystko przepisują paracetamol
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Jasnopopielata Dąbrówka niezalogowany
16 marca 2025r. o 18:44
w Polsce paracetamol jest bez recepty
poco ty chodzisz do konowała , jak ciebie
leczą konopie i marycha uśmierza ból
~~Kupiłem nick niezalogowany
16 marca 2025r. o 18:48
~~Jasnopopielata Dąbrówka napisał(a): w Polsce paracetamol jest bez recepty
poco ty chodzisz do konowała , jak ciebie
leczą konopie i marycha uśmierza ból

Chłopie czytaj ze zrozumiem proszę.
~~Dobytek niezalogowany
17 marca 2025r. o 14:03
Dwa typy kobier chcą głosować na Mentzena. Głuche i głupie.
~~Przekrwiony Lędźwian niezalogowany
17 marca 2025r. o 14:54
~~Dobytek napisał(a): Dwa typy kobier chcą głosować na Mentzena. Głuche i głupie.

mówisz, twoja żona i kochanka na niego zagłosują ?
~~Swolocz niezalogowany
17 marca 2025r. o 15:10
~~Przekrwiony Lędźwian napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Dobytek napisał(a): Dwa typy kobier chcą głosować na Mentzena. Głuche i głupie.

mówisz, twoja żona i kochanka na niego zagłosują ?

Zgwałcona kobieta z deformacją płodu czeka na ruskich
~~Uj niezalogowany
17 marca 2025r. o 17:16
Konfederacja bedzie w koalicji z pisem.
Mentzen wywrócił stolik ale z piwami.
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
17 marca 2025r. o 17:29
a oczywiście...
jednym i drugim jest to na ręką ...konfiarze pomimo tego że piSSdzielcy jeszcze nie tak dawno ich opluwali i zarzekali się że nie wejdą z nimi w żadne koalicje wejdą bo ''koryto'' ważniejsze niż idee...;D
a piSSdzielcy oczywiście dla władzy i kontynuacji złodziejstwa i by chronić swoich ...;D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza