Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Stadion Miejski w Bolesławcu z certyfikatem PZLA. Odbiór obiektu przebiega bez zakłóceń
~~Smolisty Rannik niezalogowany
1 maja 2025r. o 6:41
Dzisiejsza młodzież woli uprawiać sport na hulajnodze i na tym na telefonie. Wystarczy popatrzeć jak oni chodzą jak oddartusy, jak by z domu dziecka uciekli, przygarbione, nic w nich zapału . A tego młode siksy wymalowane na wiedźmy. Ich jedyny sport to miejskie murki i dopalacze. Niedługo będzie taka dyscyplina jak jazda hulajnogą z telefonem w ręku nie patrząc nic dookoła.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Fan niezalogowany
1 maja 2025r. o 8:15
Na taki stadion najbardziej zasłużyła przede wszystkim nasza młodzieżowa lekkoatletyczna społeczność. Całe dziesięciolecia treningów pod kierunkiem trenerów lekkiej atletyki i , w konsekwencji, wyniki na arenach krajowych i miedzynarodowych.
I mój osobisty apel do Prezydenta Miasta: niech kopacze piłki nożnej trenują i grają na innym obiekcie, np.przy ulicy Rajskiej. Im to wystarczy, a nie rozdeptaną murawy i nie zniszczą bieżni.
~~Hebanowa Smagliczka niezalogowany
1 maja 2025r. o 8:30
~~Oksan napisał(a): I co z tego? Budowa, chyba jedna z najdroższych w Polsce. Położenie, z każdej strony jezdnie - na pewno będzie zdrowe powietrze dla tzw. sportowców. Kompletnie brak parkingu. Ciekawe gdzie zaparkują przyjezdne ekipy? Stadion śmiechu warte. Powstał stadion lekkoatletyczny, a chętnych do uprawiania lekkiej atletyki coraz mniej.

Jeżeli na polskiej wsi, której mieszkańcy w 95% jeżdżą samochodami z silnikami Diesel'a i wszystek sprzęt rolniczy napędzają silniki Diesel'a, może kwitnąć "uprawa i hodowla ekologiczna" wszystkiego , to miejski ruch samochodowy nie zaszkodzi sportowcom.
A propos "silników Diesel'a": dawno temu we wrocławskiej telewizji, na antenie, pewien profesor powiedział ( i to słyszałem bo oglądałem ten program), że jedną z głównych przyczyn nowotworów są niespalone cząstki z silników Diesel'a. Ale od tamtej pory już go w tv nie widziałem.
I jeszcze a propos pisowskiego szczucia na Niemca: chciałbym wiedzieć ilu ze zwolenników takich zachowań, szczególnie z polskiej wsi na wschodnich rubieżach, jeździ samochodami z Niemiec ( głównie to wiemy jakimi: VW i Audi )

~~Do wyzej niezalogowany
1 maja 2025r. o 8:53
Idź baranie przewietrz swoją łepetyne i już zamilcz
1 maja 2025r. o 9:16
~~Do wyzej napisał(a): Idź baranie przewietrz swoją łepetyne i już zamilcz

Milczenie, jak mówi przysłowie ( niemieckie zresztą ), jest ZŁOTEM.
Ale nie zmilczę, bo przypomniałem sobie , że trzecim autem obsługującym polską wieś jest BMW. Wiele ostatnio wypadków BMW, co wiadomość ( szczególnie tu, w Istotnych) to BMW.
Weźmy się razem i wystosujmy petycję do producenta z Monachium: niech już nie przysyłają nam tych aut, bo nam populacja kurczy się. Co Ty na to ?
~~Do wyzej niezalogowany
1 maja 2025r. o 9:35
Populacja się zmiejsza dzięki rządom teczowych rurkowcow kotki pieski na rękach czym ty się przyczyniłes do wzrostu populacji czuje że niczym tylko nie kłam
~~LGBT to zło niezalogowany
1 maja 2025r. o 9:39
~~Do wyzej napisał(a): Populacja się zmiejsza dzięki rządom teczowych rurkowcow kotki pieski na rękach czym ty się przyczyniłes do wzrostu populacji czuje że niczym tylko nie kłam

A ty nie poszedłeś czasem w ślady swego guru , Jarosława bezzębnego , który ma zakaz wjazdu do Gromadki ?
1 maja 2025r. o 9:40
~~Do wyzej napisał(a): Populacja się zmiejsza dzięki rządom teczowych rurkowcow kotki pieski na rękach czym ty się przyczyniłes do wzrostu populacji czuje że niczym tylko nie kłam

Co ? Zagotowałeś się ? Oczami wyobraźni ujrzałem kreskówkę z Popay'em, któremu z uszu wystrzeliwują kłęby pary wodnej. Trafiłem ?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.