Zastosowana autokorekta
~~Doktor napisał(a): To jest hejter czystej wody na dodatek wulgarny !!!
~~Patriota napisał(a):Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): "Rosyjski wywiad płacił za ataki
Nie dostałem ani grosza.
Dlaczego??
~~Patriota napisał(a):Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): "Rosyjski wywiad płacił za ataki
Nie dostałem ani grosza.
Dlaczego??
M21W2 napisał(a): Złóż zażalenie do swoich przełożonych .
~~Patriota napisał(a):Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Złóż zażalenie do swoich przełożonych .
Nie mam przełożonych .
Konfabuluj dalej. Czekam z niecierpliwością co tam urodzi się w twojej chorej łepetynie.
~~Patriota napisał(a):Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Złóż zażalenie do swoich przełożonych .
Nie mam przełożonych .
Konfabuluj dalej. Czekam z niecierpliwością co tam urodzi się w twojej chorej łepetynie.
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Doktor napisał(a): To jest hejter czystej wody na dodatek wulgarny !!!
Ja mam na imię Lucjan , jak kilka postów podpisałem swoim imieniem pojawił się drugi " Lucjan " , uznałem że dwa takie same nicki to o jeden za dużo , ustąpiłem " imiennikowi " którego serdecznie pozdrawiam .
Dopisane 16.05.2025r. o godz. 09:35:Ktoś napisał: ~~Patriota napisał(a): Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): "Rosyjski wywiad płacił za ataki
Nie dostałem ani grosza.
Dlaczego??
Nie ma nieuku dwóch takich samych nicków ''Lucjan'' bo to nie jest żaden ''nick''
Ty masz nick M21W2 pod którym rzadko piszesz bo wstydzisz się swojego nieuctwa i swoich idi//tycznych postów. No i boisz się Jana że ci znowu dokopie i postawi na powrót do kąta.
A o Konstytucji to raczej nie pisz bo to twój Duda wielokrotnie ją łamał więc wyluzuj gumę w kalesonkach bezmyślny staruchu. ;]]
Nikt ci nie płacił? Bo za cienki jesteś a tak konkretnie to ty jesteś od tego by sam płacić .
A to jeszcze nie koniec .