Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Przepychanki na wiecu Karola Nawrockiego
~~Masakra niezalogowany
16 maja 2025r. o 9:30
Mleko opłacane przez Rosjan mi się zepsuło ,mięso też opłacane przez Rosjan zzieleniało .Nawet pies powiedział że to na...ne w przedpokoju to Putin zrobił .

Zastosowana autokorekta

Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
14240
M21W2
16 maja 2025r. o 9:35
~~Doktor napisał(a): To jest hejter czystej wody na dodatek wulgarny !!!

Ja mam na imię Lucjan , jak kilka postów podpisałem swoim imieniem pojawił się drugi " Lucjan " , uznałem że dwa takie same nicki to o jeden za dużo , ustąpiłem " imiennikowi " którego serdecznie pozdrawiam .

Dopisane 16.05.2025r. o godz. 09:35:

~~Patriota napisał(a):
Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): "Rosyjski wywiad płacił za ataki

Nie dostałem ani grosza.
Dlaczego??

~~Patriota napisał(a):
Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): "Rosyjski wywiad płacił za ataki

Nie dostałem ani grosza.
Dlaczego??

Złóż zażalenie do swoich przełożonych .
~~Patriota niezalogowany
16 maja 2025r. o 9:40
M21W2 napisał(a): Złóż zażalenie do swoich przełożonych .

Nie mam przełożonych .
Konfabuluj dalej. Czekam z niecierpliwością co tam urodzi się w twojej chorej łepetynie.
~~Lucjan niezalogowany
16 maja 2025r. o 9:52
~~Patriota napisał(a):
Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Złóż zażalenie do swoich przełożonych .

Nie mam przełożonych .
Konfabuluj dalej. Czekam z niecierpliwością co tam urodzi się w twojej chorej łepetynie.

Jak to nie masz, skąd wiesz co myśleć, co pisać?
14240
M21W2
16 maja 2025r. o 10:06
~~Patriota napisał(a):
Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Złóż zażalenie do swoich przełożonych .

Nie mam przełożonych .

Nie będe pisał o twojej łepetynie , twój wpis potraktowałem jako ironię , na ironie dostałeś ironiczna odpowiedź .
O ośmiu gwiazdkach pisanych cyrylicą poinformował dziennikarz śledczy TVN .

Co ustalili dziennikarze TVN24?
Dwa dni wcześniej na antenie TVN24, w programie „Czarno na białym”, wyemitowano materiał pod tytułem „Rabota w Polsze”. Przedstawiał on materiały ze śledztwa lubelskiej prokuratury w sprawie osób rekrutowanych przez rosyjskie służby na Telegramie. 
W reportażu pokazano – jak zapewniają autorzy – autentyczne dialogi, przetłumaczone przez śledczych. W jednym z nich osoba (przedstawiająca się na Telegramie jako Andrzej) zlecała następujące zadanie: „Praca polega na tym, żeby w miastach Polski pisać sprejem jedną z kilku fraz: STOP DUDA!, DUDA idź do dupy!, wypier…PiS” [czas nagrania: 12:48].

Następnie autorzy reportażu zaprezentowali kilka napisów sfotografowanych przez osoby, które podjęły się takiego zlecenia. Wśród nich 15 razy powtarza się hasło „JBC PIS”, trzy razy „STOP DUDA” i dwa razy „Duda idź do dupy”
Według reportażu telefony 16 osób skazanych za współpracę z obcym wywiadem były wypełnione podobnymi zdjęciami i filmami. W Trójmieście, w Warszawie i na południu Polski, m.in. w Krakowie, pojawiły się setki, a nawet tysiące takich napisów
~~stary bolecnauta niezalogowany
16 maja 2025r. o 10:54
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Doktor napisał(a): To jest hejter czystej wody na dodatek wulgarny !!!

Ja mam na imię Lucjan , jak kilka postów podpisałem swoim imieniem pojawił się drugi " Lucjan " , uznałem że dwa takie same nicki to o jeden za dużo , ustąpiłem " imiennikowi " którego serdecznie pozdrawiam .
Dopisane 16.05.2025r. o godz. 09:35:
Ktoś napisał: ~~Patriota napisał(a): Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): "Rosyjski wywiad płacił za ataki

Nie dostałem ani grosza.
Dlaczego??

Nie ma nieuku dwóch takich samych nicków ''Lucjan'' bo to nie jest żaden ''nick''
Ty masz nick M21W2 pod którym rzadko piszesz bo wstydzisz się swojego nieuctwa i swoich idi//tycznych postów. No i boisz się Jana że ci znowu dokopie i postawi na powrót do kąta.
A o Konstytucji to raczej nie pisz bo to twój Duda wielokrotnie ją łamał więc wyluzuj gumę w kalesonkach bezmyślny staruchu. ;]]
Nikt ci nie płacił? Bo za cienki jesteś a tak konkretnie to ty jesteś od tego by sam płacić .
A to jeszcze nie koniec .

~~ niezalogowany
16 maja 2025r. o 10:59
A co tam po rozmowie ze Zbyszkiem o której wczoraj sam pisałeś wymieniając jego imię?
Widzisz miernoto że nawet nie potrafisz się powstrzymać przed tym by nie pisać o bracie wymieniając go z imienia? Jesteś bezwzględnym typem który sprzeda tu nawet brata. Tylko do takich zachowań jesteś zdolny i nikt o zdrowym rozsądku nie zbliży się do ciebie bo wie że prędzej czy później go sprzedasz.
~~dawny znajomy niezalogowany
16 maja 2025r. o 11:32
Brata? Nawet bratanka wciągał w swoje szambo. Toksyczny typ.
REKLAMARaport BIK
REKLAMA BAU zaprasza