Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Kto wygra drugą turę wyborów , wasze opinie

~~Ksawery niezalogowany
21 maja 2025r. o 10:50
Jakie są wasze przypuszczenia ….??
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~~yorg niezalogowany
21 maja 2025r. o 11:16
Na pewno kandydat nr 3!
~~Malinowa Szachownica niezalogowany
21 maja 2025r. o 11:29
Poważne wybory , więc wypowiedzi powinne być z sensem , i uzasadnieniem…]]
~~bazyliszek niezalogowany
22 maja 2025r. o 5:12
Młodzi chcą wyjścia z Unii, a kobiety lania przez swoich Don Żuanów? To dostaną. W czym problem. Tylko potem nie płakać, że nie wiedzieliśmy, a oni nas oszukali. Niestety… Iran też kiedyś był cywilizowanym krajem …
Bycie głupim kosztuje.
~~Ciemnobursztynowa Hutujnia niezalogowany
22 maja 2025r. o 5:56
A w Sejmie pakt migracyjny przegłosowany. Tak was Tusk I reszta jego ziomków kochają. Perfidny rudy kłamca
~~Makowa Aronia niezalogowany
22 maja 2025r. o 6:28
tu nie chodzi teraz kto wygra tylko kto przegra...
a w tej chwili widzimy tylko jedno- handelek partyjny a w tle Polska...
Polska która jest traktowana przez ''polityków'' niczym dziwka która za odpowiednią cenę przechodzi z rąk do rąk...

i pamiętając wcześniejszych prezydentów i mając teraz możliwość skonfrontowania ich z tym obecnym kandydatem piSS wniosek może być tylko jeden...
po polskiej ''pieriestrojce'' poczynając od Wałęsy przez kolejnych jest coraz gorzej ...
ja nie mam żadnych wątpliwości co do tego że wybór tego oszusta i kryptofaszysty to będzie upadek wszelkich wartości ...

ten oszust jeszcze nie jest prezydentem a już w jego imieniu chce się mordować jego przeciwników politycznych i zwolenników Trzaskowskiego i mówi się o tym otwarcie...
więc jaka będzie ta Polska kiedy miałby taki typ zostać jej prezydentem? zadaliście sobie takie pytanie co będzie z tą ''biało-czerwoną'' ?
mogę w kilku sprawach nie zgadzać się z Mentzenem ale gdybym miał wybór pomiędzy nim a tą złodziejską , faszyzującą łajzą to wybrał bym pierwszego...

dla tego pytanie kto wygra nie ma większego sensu bo powinno być kto przegra i bynajmniej nie chodzi mi o to czy wygra jeden czy drugi...
~~Pożółkła Leszczyna niezalogowany
22 maja 2025r. o 6:43
Rafał często obiecuje współpracę z wszystkimi , oraz że będzie prezydentem wszystkich Polaków,
Tylko nie zapominajmy że to wiceprezes POlityczny
, cóż jasno i dobitnie kolega partyjny wyjaśnił w debacie u Gozdyry „cóż szkodzi obiecać „
~~ niezalogowany
22 maja 2025r. o 7:01
Skupiasz się na tym co kto obiecał a dlaczego nie na tym kto jakiej obietnicy dotrzymał.
NAJBARDZIEJ JAKRAWYM PRZYKŁADEM NIESPEŁNIONEJ OBIETNICY JEST TA O ZAKOŃCZENIU WOJNY W 24 GODZINY.
Innym jest obietnica dożywotniego opiekowania się schorowanym człowiekiem któremu w zamian zabrano mieszkanie i którym teraz opiekuje się DPS.
JAK TO SKOMENTUJESZ?
REKLAMAMrowka zaprasza