~~Butelkowa Skalnica niezalogowany 22 maja 2025r. o 16:50
Przy wyborze Dudy postawiłem na niego dużą kasę u bukmacherów i wygrałem pokaźną sumkę. Teraz stawiam na Nawrockiego, chociaż jest mi obojętny, ale wydaje mi się, że wygra.
Yan postawi pewnie na Trzaskowskiego, bo on zawsze stawia na słabiej notowanych.
Kto wygra - zobaczymy.
~~Purpurowy Koleus niezalogowany 22 maja 2025r. o 17:20
Wygra Rafał Trzaskowski! Tylko niedouczeni , niewyksztalceni, tępi będą głosować na nawrockiego, kukiełkę kaczyńskiego. Nawrocki to kolejna miernota pisowska która absolutnie nic nie zrobi dla obywateli poniewaz będzie robił dla pisowskiej parti kłamców!! Na szczęście 99 % tych wszystkich straszaków pisowskich jest nieprawda wiec np nie zaleją nas nielegalni emigranci, Polska nie społonie, i nikt nie zabierze nam suwereności ! Ale jak ktoś ogląda tylko republikę to niestety żyje w innym świecie!! W świecie kaczyńskiego który jest starym dziadem nie znającym życia, nie mającym rodziny itp... Trzaskowski to wygra i napewno ma mój głos! A Panu z szemraną przeszłością wyłudzającego mieszkania od starszego człowieka podziękuję i nie chce widzieć na oczy !!
~~Uczciwy Karolek niezalogowany 22 maja 2025r. o 21:31
Piewcy Nawrockiego cichutko siedzą po lizaniu u Mentzena, nawet Pis opluwał by przypodobać Konfederatom a o jego wiedzy nawet nie warto wspominać bo jej nie posiada. Mentzel przećwiczył jego jak trampkarza.