Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Dolny Śląsk rowerem
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Bolesławiec: Uwaga kierowcy! Pilne przedłużenie abonamentów do Strefy Płatnego Parkowania – uniknij mandatów i kolejek
~~Niebieskozielony Szupin niezalogowany
24 maja 2025r. o 14:34
Te parkingi to zwykle złodziejstwo! Nie ma przez ro więcej miejsc parkingowych! Miasto g.. z tego ma!! Tylko mieszkańcy muszą płacić zeby zaparkować. Nawet jak nie mają auta to firmy które muszą zapracować doliczają za parking !! Jestem za likwidacja tego badziewia !!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Dzejkop niezalogowany
24 maja 2025r. o 14:35
Strefa parkowania jest naprawdę najlepsza na świecie. Szkoda tylko że tak tanio jest, żeby zaparkować. I jeszcze nie widać prawie w ogóle kontrolerów biletów. Trzeba to zmienić bo strefę vhuj spali
~~Piernikowa Robinia niezalogowany
24 maja 2025r. o 16:52
Ja się pytam jakim prawem pod urzędem jest płatny parking. Nikt nie chce prosić o pozwolenia zaświadczenia orzecEnienia decyzje tylko system tego potrzebuje i urzędnicy tego obcego państwa nakręcają sobie prace. Nam to niepotrzebne w dodatku trzeba płacić za parking. Tak na marginesie kiedy w urzędzie zapytałam jakim prawem skoro ja jyz zapłaciłam podatek w paliwie okazało się ze urzędnik miał niezbity argument otóż parking należy do miasta nie do mnie to ja się pytam czyje jest miasto.
~~Pomidorowa Słonecznica niezalogowany
24 maja 2025r. o 18:46
Samiśta se wybraliśta. To teraz mata. I dobrze wom tak.
~~Jok niezalogowany
24 maja 2025r. o 20:33
Roman dyma cały powiat Hipokryta
~~Płowoszara Szachownica niezalogowany
24 maja 2025r. o 23:32
skończcie z tymi śmiesznymi sondami
z których NIC nie wynika
~~Roman niezalogowany
25 maja 2025r. o 10:38
Kto wymyślił strefy płatnego parkowania ? To jest nienormalne ! Są biedniejsze miasta i takiej głupoty tam nie ma . To zwyczajne okradanie obywateli .
~~ooo niezalogowany
25 maja 2025r. o 11:54
ZDZIERSTWO I zdzierstwo
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMARaport BIK