Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Dolny Śląsk rowerem
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Dąbrowa Bolesławiecka lepi pierogi – przyjeżdżaj na ucztę!
~~Srebrnobiała Turzyca niezalogowany
5 godz. 41 min. temu
Zupa z trupa ,pierogi z nogi ,glisdy z piz.....
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Pomarańczowy Heliotrop niezalogowany
5 godz. 36 min. temu
~~Chuppa Chups napisał(a): Tak . Miała krucze włosy ale jeśli chodzi o to że mogły być z łona to kłamstwo. Łono miała pięknie wydepilowane co jakiś czas później stwierdziłem.
No i ona nie sprzedawała tam pierogów.

Najlepsze kobiety to kobiety po 50. Do tańca i różańca.
~~Chuppa Chups niezalogowany
4 godz. 56 min. temu
Powiem tu że różańca to my z tą czarnulką nie odmawialiśmy. Nie mieliśmy na to czasu. HEHEHE
ALE MASZ RACJĘ Z TYM ŻE WIEK ROBI RÓŻNICĘ.
~~Burawa Szydlica niezalogowany
4 godz. 14 min. temu
W domu sobie zrobię najem się jak człowiek, Ja wszystko rozumiem ale nie mam zamiaru dawać 20 czy 30 zł za 5 pierogów
~~kochaś niezalogowany
3 godz. 43 min. temu
~~Burawa Szydlica napisał(a): W domu sobie zrobię najem się jak człowiek, Ja wszystko rozumiem ale nie mam zamiaru dawać 20 czy 30 zł za 5 pierogów

Ja płacę 50 zł za pieroga.
~~Brązoworudy Uczep niezalogowany
3 godz. 24 min. temu
A co Sanepid na to? Czy gospodynie mają ksiązeczki sanepidowskie? Skoro ludzie mają te pierogi kupic i zjeść?
~~ niezalogowany
3 godz. 6 min. temu
Za pieroga 50złotych? Musi być marnej jakości i dobrze sfatygowany. Albo jesteś desperatem.
~~Ołowianoszara Kuningamia niezalogowany
3 godz. 6 min. temu
~~Brązoworudy Uczep napisał(a): A co Sanepid na to? Czy gospodynie mają ksiązeczki sanepidowskie? Skoro ludzie mają te pierogi kupic i zjeść?

Sanepid nie pracuje w sobote i niedziele taka kraina
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA BAU zaprasza