~~Kasztanowoczerwony Groszek napisał(a): Nie hakerstwo..?? - a sieci plus też są kłopoty internetem - w punkcie plus tłumaczy miły pan że to usterka techniczna...? hmm. Nasz kraj zaprosili migrantów najlepszych.." profesorów". To dopiero preludiumW Plusie to awaria już ósmy dzień trwa. Jak dzwonię to mówią, ze nie ma awarii , nie ma internetu, przerywa połączenia. Router mam na balkonie bo inaczej nic nie działa. Porażka z tą firmą.
~~Rudobrunatnyrudawy Ubiorek napisał(a): To nie atak hakerski nie popadajmy w paranoję. To poziom w tym również organizacyjny tego szpitala. Placówka w ładnym opakowaniu a środek bez zmian.
~~Niebieskozielony Świerk napisał(a): Kto dzisiaj w Plusie korzysta z usług ja 20lat temu się pożegnałem.
~~Gołębi Hibiskus napisał(a):Ktoś napisał: ~~Kasztanowoczerwony Groszek napisał(a): Nie hakerstwo..?? - a sieci plus też są kłopoty internetem - w punkcie plus tłumaczy miły pan że to usterka techniczna...? hmm. Nasz kraj zaprosili migrantów najlepszych.." profesorów". To dopiero preludiumW Plusie to awaria już ósmy dzień trwa. Jak dzwonię to mówią, ze nie ma awarii , nie ma internetu, przerywa połączenia. Router mam na balkonie bo inaczej nic nie działa. Porażka z tą firmą.