~~Szarożółty Styrakowiec napisał(a):Ktoś napisał: ~~Veto napisał(a): Sprawka nadnaczelnika z Nowogrodziec.pl cała prawda?
A tutaj wysmiewala media.. od 5 min. Jak przejdzie cenxurę
Mnie właśnie trafiła ale nie daje się doszedłem do pewnego wniosku ale obejrzycie sobie ostatnie dwie minuty. Które dały mnie do myslenia
~~Do Asi napisał(a):o to właśnie mi chodzi , jestem mieszkanka i pisze co myślę a moje komentarze są przypisywane innym . Burmistrz i jej świta ma w dupie i jedzie mieszkańców którzy nie myślą i nie popierają jej .Ktoś napisał: ~~Mieszkanka napisał(a): Brawo jako mieszkanka gminy na referendum nie poszłam z własnej woli i po to żeby w końcu dotarło że mam dość tej dziecinady i zachowania radnego sudula , burmistrz i pana skiersinis ( z małej celowo) Mam dość ataków na fb . Jako mieszkanka bardzo się cieszę bo uważam że chcąc coś w gminie załatwić i nie daj Boże nie zgodzę się z panią burmistrz to zostanę opisana i zjechana na fb . Strach do tego urzędu wogole po co kolwiek się wybrać . Mam też w końcu nadzieję że co niektórzy znajdą w sobie trochę pokory i w końcu uszanują nas mieszkańców . Bo jak narazie to podjęłam decyzję wobec mojej gminy i nie poszłam , zostałam nazwana ciemnogrodem ze wsi itp . To tak mają być traktowani mieszkańcy którzy protestują na to jak wygląda nasza gmina i co robi z nią burmistrz czyli posmiewisko? Mam nadzieję że w końcu coś dotrze
Aśka przestań pisać te durne komentarze z tego Milikowa. Weź się do roboty. Tej prawdziwej nie u mamusi .
~~Srebrnobiała Turzyca napisał(a): Referendum sfałszowane na stówę.
~~Rdzawa Tygrysówka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Srebrnobiała Turzyca napisał(a): Referendum sfałszowane na stówę.
Może wescie Giertycha , żeby wam 2000 głosów policzył , on tez nie może się pogodzić z przegraną .
~~co za kaczy cep napisał(a):Ktoś napisał: ~~Rdzawa Tygrysówka napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Srebrnobiała Turzyca napisał(a): Referendum sfałszowane na stówę.
Może wescie Giertycha , żeby wam 2000 głosów policzył , on tez nie może się pogodzić z przegraną .
Ty sam wiejski tłuku jak te twoje ,,wescie''. Paskudne masz geny .
Gant jak geny , ale nie mam takiej mordy pyskatej i pryszczate jak ty wiejski ... z miasta
Zastosowana autokorekta
~~Brązowawy Rumianek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Do Asi napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Mieszkanka napisał(a): Brawo jako mieszkanka gminy na referendum nie poszłam z własnej woli i po to żeby w końcu dotarło że mam dość tej dziecinady i zachowania radnego sudula , burmistrz i pana skiersinis ( z małej celowo) Mam dość ataków na fb . Jako mieszkanka bardzo się cieszę bo uważam że chcąc coś w gminie załatwić i nie daj Boże nie zgodzę się z panią burmistrz to zostanę opisana i zjechana na fb . Strach do tego urzędu wogole po co kolwiek się wybrać . Mam też w końcu nadzieję że co niektórzy znajdą w sobie trochę pokory i w końcu uszanują nas mieszkańców . Bo jak narazie to podjęłam decyzję wobec mojej gminy i nie poszłam , zostałam nazwana ciemnogrodem ze wsi itp . To tak mają być traktowani mieszkańcy którzy protestują na to jak wygląda nasza gmina i co robi z nią burmistrz czyli posmiewisko? Mam nadzieję że w końcu coś dotrze
Aśka przestań pisać te durne komentarze z tego Milikowa. Weź się do roboty. Tej prawdziwej nie u mamusi .
o to właśnie mi chodzi , jestem mieszkanka i pisze co myślę a moje komentarze są przypisywane innym . Burmistrz i jej świta ma w dupie i jedzie mieszkańców którzy nie myślą i nie popierają jej .
Tak bo w naszej gminie jest wszechmogący Relich , który urósł już do jakiegoś monstrum i rodzina włoskiej mafi gdzie wszędzie mają wpływy i wszędzie tylko oni ….. To kiedyś było nawę zabawne ale powoli staje się żenujące i obsesyjne . Z tego trzeba się leczyć!!!
Pozdrawiam mieszkankę ,a pod pani komentarzem podpisało by się wielu mieszkańców