Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Odznaka „Za zasługi dla Samorządu Terytorialnego” dla Bolesławca – czy zasłużona?
~~Rudożółta Męczennica niezalogowany
przedwczoraj o 16:29
Niech ten zasłuzony idzie już na emeryturę i zabierze ze sobą Filipowicza. Dopiero wtedy zacznie się dobry czas dla Bolesławca.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Ceglasty Żywotnikowiec niezalogowany
przedwczoraj o 17:29
Strefa interesów
Panów z Bolesławca ?

~~Kasztanowoczerwona Pęcherznica niezalogowany
przedwczoraj o 19:05
Brawo! Super Prezydent!
~~Jasnożółty Wrzos niezalogowany
przedwczoraj o 19:18
~~Kasztanowoczerwona Pęcherznica napisał(a): Brawo! Super Prezydent!

Skończ pie....ić
~~Srebrnobiała Turzyca niezalogowany
przedwczoraj o 19:21
Gaz ,gaz na ulicach ,uśmiech na kobiecych licach.
~~pracownica Biedronki niezalogowany
przedwczoraj o 19:23
Nasz prezydent Romanek to Wampir! Jakiś czas temu widziałam go w sklepie wieczorem, wykładałam akurat czosnek na dziale warzywno-owocowym. On tak syknął tylko na widok czosnku, popatrzył się na mnie ślepiami i uciekł ze sklepu. W nocy miałam koszmary! Chyba jakiś nietoperz mi po konach walił o północy! Od tego czasu wiem, że nasz prezydent jest Wampirem.
~~Bladoniebieska Bylica niezalogowany
przedwczoraj o 19:27
Jak ten mafiozo wyglada pszy niej
~~Pawi Chaber niezalogowany
przedwczoraj o 19:49
~~Bladoniebieska Bylica napisał(a): Jak ten mafiozo wyglada pszy niej

Po pierwsze przy a nie pszy ,tylko pytanie gdzie on wynalazł ten garnitur ,chyba jeszcze od ślubu jak ważył 70 kilo !
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza