~~Karmelowopłowa Fuksja niezalogowany 21 czerwca 2025r. o 19:05
A później poleciała do gazety się tym pochwalić..........,,tak,tak jestem panią policjantka i uratowałam kaczuszkę przed zaslabnieciem.pamientajcie że jestem policjantka i nie zapomnijcie dopisać. Artykuł z du...akcja trzyma w napięciu jak wizyta w kiblu
~~Krwawosina Rozplenica niezalogowany 21 czerwca 2025r. o 19:12
Ty Marcin też piszesz głupoty z dalekiego powiatu ? Wstyd! Bezmózgowe kopiowanie wszystkiego ze strony dolnoslaska.policja.gov.pl to DNO. Masakryczny jest fakt, że dno szoruje właściciel...
~~Anonim napisał(a): Klekusiowo pomaga bardzo śmieszne koło mojego domu została potrącona sarna po telefonie do klekusiowa pan powiedział żeby zadzwonić na policję oczywiście przyjechali po 1,5 godziny i dziwią się że ludzie nie reagują
Było wziąć samemu tą biedną sarenkę i zawieźć do weterynarza , a nie do wszystkich pretensje. Od innych wymagasz , sam nic od siebie nie dasz.
~~bazyliszek niezalogowany 22 czerwca 2025r. o 7:06
takich akcji tomam rocznie 50 nie jestem policjantem i nie piszą o mnie w gazetach , skromność i pycha , tragedia , 250 000 ptaków ginie rocznie mordowane przez niemieckie wiatraki . nie prawda ? a ile motyli w ciągu roku mordujesz swoim samochodem ? ile pszczół i innych stworzeń np koliberków niewidzialne ptaszki . to ta kaczuszka to tylko róża z N-c do B-c 3 martwe jeże jednej nocy .
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.