Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Czy jest nam potrzebny park dla psów?
~~Zielonobiały Kaczeniec niezalogowany
wczoraj o 13:59
Psy są opodatkowane, a skoro płacą podatki (za pośrednictwem swoich właścicieli) to coś im się z tego należy. Taki park to dobry pomysł. Pies musi się gdzieś wybiegać - taka jego natura.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Psiara niezalogowany
wczoraj o 14:02
Wiadomo, że pies ma większą potrzebę wybiegania się niż kot czy szybszym. Ludzie opanujcie się. Mam psa, podatek płacę, a miasto nawet nie zapewnia mi worków na odchody! Nie powiem już o tym, ze wielokrotnie gó*** psie muszę nieść do domu, bo śmietników jak na lekarstwo. Za co ten podatek, ja się pytam ?!
~~Psiara cd niezalogowany
wczoraj o 14:04
Czy wybieg dla psów nie był postulatem bolesławieckiej Trzeciej Drogi ? Z tego co kojarzę to tak, a cisza w tym temacie..
~~Jasnozielona Katalpa niezalogowany
wczoraj o 14:04
Park potrzebny ale i rozumu dla właścicieli psiakow pchają się na chama wszędzie obrzydliwe jest patrzeć na siersciucha w restauracji
~~Psiara niezalogowany
wczoraj o 14:08
Niektórzy ludzie zachowują sie w restauracji gorzej niż zwierzeta
~~Franek niezalogowany
wczoraj o 14:28
Problemem jest trzymanie zwierząt w mieście i dla nich ,i dla ich właścicieli .Na wsi tego problemu nie ma .Wyjdziesz i już jesteś w parku .
~~stary bolecnauta niezalogowany
wczoraj o 14:34
Sprzątać po psach ? A nie słyszę by sprzątać po kotach'
Nie słyszę też by miasto sprzątało po gołębiach obsry//wa//jących wszystkie ławki.
A co z idio//ty//zmem jakim jest dokarmianie łabędzi a co im tylko szkodzi za to szczury mają się dobrze cały czas dokarmiane przez babki rzucające im resztki z obiadów.
Pak dla psów? Gdzie?
Banda du//rni ratuszowych myśli gdzie jeszcze jakąs kaskę ,,przytulić'' i nic więcej.
Zamykają park przed mieszkańcami ten przy Zgorzeleckiej a dla psów chcą otwierać?
~~Jasnoturkusowa Rezeda niezalogowany
wczoraj o 15:17
~~Psiara napisał(a): Wiadomo, że pies ma większą potrzebę wybiegania się niż kot czy szybszym. Ludzie opanujcie się. Mam psa, podatek płacę, a miasto nawet nie zapewnia mi worków na odchody! Nie powiem już o tym, ze wielokrotnie gó*** psie muszę nieść do domu, bo śmietników jak na lekarstwo. Za co ten podatek, ja się pytam ?!

Brawo!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza