Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Nagroda dla dyrektora szpitala w Bolesławcu za świetne wyniki. Decyzja już zapadła, wiemy ile dostanie
~~Trawiasty Żeniszek niezalogowany
6 lipca 2025r. o 6:04
~~Ulane napisał(a): To zwyczajne zwyrodnialstwo. Pensja kosmiczna+ nagrody. A prawda jest taka że szpital ma kreatywną księgowość a przede wszystkim polityczne przyzwolenie na taki sposób zarządzania by później dobrze wyglądało na papierze. Coś okropnego Chłopczyk urodzony w złotym beciku.

Wykreowany przez Bezpartyjnych Samorządowców...
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Ciemnozielona Lobelia niezalogowany
6 lipca 2025r. o 6:27
Nagroda współmierna do zadłużenia szpitala :]
~~Kasztanowordzawa Kalmia niezalogowany
6 lipca 2025r. o 8:34
To takie nagrody przyznają sobie w polskiej służbie zdrowia??? Więc nie pierd.....cie już więcej jak to w służbie zdrowia jest źle i jak jest zadłużona!!!!
~~Czarny Ciemiernik niezalogowany
6 lipca 2025r. o 9:15
~~Kasztanowordzawa Kalmia napisał(a): To takie nagrody przyznają sobie w polskiej służbie zdrowia??? Więc nie pierd.....cie już więcej jak to w służbie zdrowia jest źle i jak
~~Kasztanowordzawa Kalmia napisał(a): To takie nagrody przyznają sobie w polskiej służbie zdrowia??? Więc nie pierd.....cie już więcej jak to w służbie zdrowia jest źle i jak jest zadłużona!!!!

Dokladnie
~~Ognista Języczka niezalogowany
6 lipca 2025r. o 9:50
Przestańcie rozdawać publiczne pieniądze na nagrody tym , którzy na to nie zasługują.
~~Alabastrowa Kosodrzewina niezalogowany
6 lipca 2025r. o 10:45
Gratuluje, mam tylko nadzieje że osoba z recepcji, która odbierała ode mnie telefony nie dostała takiej podwyżki a tym bardziej nie pracują już tutaj: szczególnie po sytuacji gdy bliska mi osoba trafiła w stanie krytycznym do tego szpitala i przy każdej próbie kontaktu co do jej stanu krzyczano na mnie z pretensjami czemu ja dzwonie codziennie, że nic nie wiedzą i mam dać im spokój, nie mówiąc o ostatnim telefonie z tego okresu w którym to z parafrazuje ,,a... zapomnieliśmy poinformować: nie żyje".
~~Czarny Ciemiernik niezalogowany
6 lipca 2025r. o 11:07
~~Alabastrowa Kosodrzewina napisał(a): Gratuluje, mam tylko nadzieje że osoba z recepcji, która odbierała ode mnie telefony nie dostała takiej podwyżki a tym bardziej nie pracują już tutaj: szczególnie po sytuacji gdy bliska mi osoba trafiła w stanie krytycznym do tego szpitala i przy każdej próbie kontaktu co do jej stanu krzyczano na mnie z pretensjami czemu ja dzwonie codziennie, że nic nie wiedzą i mam dać im spokój, nie mówiąc o ostatnim telefonie z tego okresu w którym to z parafrazuje ,,a... zapomnieliśmy poinformować: nie żyje".

Masakra, a gdzie empatia i zrozumienie?? Właśnie tego brakuje personelowi ..strach się pytać bo trzeba być dobrze przygotowanym na chamskie odzywki

Nie dociera jeszcze do tych typów ze oni są dla pacjentów i jak to kiedyś mawiano są od tego jak d od s..nia
~~bazyliszek niezalogowany
6 lipca 2025r. o 11:16
pracownicy się ścierają a dyro spija śmietankę
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA PÓŁNOC Nieruchomości zaprasza