Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
W sobotę poczułam lęk, pierwszy raz w Polsce
~~Burozielony Koleus niezalogowany
22 lipca 2025r. o 9:47
niestety to my czujemy się coraz bardziej obco we własnym kraju.... na ulicach coraz więcej obcokrajowców, boja się dzieci.... i co mam się cieszyć z tego powodu??????????????
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Pilot wycieczek niezalogowany
22 lipca 2025r. o 9:47
Przeciwko nielegalnej popieram. Przeciwko legalnej nie popieram. Czyli jestem trochę na tak, a trochę na nie ;)

Czy się to podoba czy nie, rąk do pracy brakuje. Wolę żeby Ukrainiec u nas pracował niż inżynier z Afganistanu. Sporo azjatów ostatnio też się kręci, ale oni raczej bezproblemowi się wydają i ci z którymi miałem do czynienia, to raczej sympatyczni i uśmiechnięci... W odróżnieniu od patriotycznych dresiarzy walczących o granice ;))
~~HANS niezalogowany
22 lipca 2025r. o 9:50
Co to za lewacka propaganda... Przyjechała legalnie i pracuje i nigdy nie czuła sie źle dopiero teraz ją coś ruszyło. Tutaj chodzi o ludzi który są tutaj nielegalnie bez dokumentów z różnymi zamiarami. Brawo Der Bolec.info xD
~~Pilot wycieczek niezalogowany
22 lipca 2025r. o 9:52
A oni czasem nie protestowali przeciwko legalnym i nielegalnym? Bo ostatnio panowie z konfederacji mówili, że i tych i tych nie chcą. Musicie się zdecydować i określic, a nie stać w rozkroku :D
~~Brzoskwiniowy Miskant niezalogowany
22 lipca 2025r. o 9:58
Jak wynika z tekstu powyżej owa Pani nie przyjechała do Polski nielegalnie, nie przekraczala granicy lasami, nie pokonywała mórz na łodziach, nie przybyła do Europy jedynie po to, by pobierać zasiłek. Ale, ponieważ kropla drąży skałę, uległa propagandzie, która ZRÓWNUJE migrantów LEGALNYCH z NIELEGALNYMI. Przestańcie robić ludziom wodę z mózgów!
~~znaFca niezalogowany
22 lipca 2025r. o 9:59
No name-y wygłaszające swoje przemyślenia są zawsze najbardziej wiarygodne.
Rzetelność pełną parą u Was...
~~Ciemnoczekoladowy Oczar niezalogowany
22 lipca 2025r. o 10:04
Banda wariatów, którzy mają elegancko poj***ne w swoich małych pełnych od siana główkach.
~~Ja gut niezalogowany
22 lipca 2025r. o 10:07
Ale tak na logikę - po co nam imigrant który pracuje w niemieckiej firmie która płaci śmieszne podatki w porównaniu z miejscową? Na dodatek wykorzystuje nasze limity CO2, infrastrukturę, produkuje odpady i zatruwa rzeki?
Takie coś to sztuka dla sztuki.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.