Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Niemcy odpowiadają na pytanie historyka z Bolesławca w sprawie „germanizacji” Mostu Grunwaldzkiego
~~Ceglana Dąbrówka niezalogowany
14 godz. 44 min. temu
I tu się wyjątkowo z Tobą zgodzę.
Jaki by rząd nie był, na pewno nas wyrucha
razem z naszymi pseudo sojusznikami.
Jak nas kacapy napadną to rząd spierdzieli tam gdzie już wysłali złoto kupione za nasze pieniądze.
To są tacy sami tchórze i zdrajcy jak rząd w 39.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
14 godz. 37 min. temu
ja o tym piszę od lat...
wiele razy odnosiłem się do tego słynnego artykułu 5 paktu atlantyckiego...podobnie jest z artykułem
14 godz. 35 min. temu
klikło się więc kończę ..
z artykułem 4...kiedy Polskę zaatakuje ktokolwiek na początek zbiera się sztab...będa ''debatować'' a polska ziemię będą ''orać '' Iskandery ...
co ci to przypomina?
~~Jurek niezalogowany
14 godz. 34 min. temu
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): ja o tym piszę od lat...
wiele razy odnosiłem się do tego słynnego artykułu 5 paktu atlantyckiego...podobnie jest z artykułem

Janusz , a kto niby ma nas zaatakować , twój Putin i Rosja ? Oni się wzdrygają na samo słowa ,,wojna"!
14 godz. 7 min. temu
a gdzie ja napisałem że ''mój'' Putin i Rosja?
napisałem KTOKOLWIEK...
mogą to być nawet Eskimosi a i tak jesteśmy z palcem w dupie...;D

a że tak zapytam...czy to czasem nie ''zaczesaniec '' mówił o zakończeniu wojny a wzniecił nowe?
podobnie było z Obamą który dostał o ironio!!! pokojową nagrodę Nobla...;D
~~Pąsowy Sadziec niezalogowany
14 godz. 4 min. temu
~~Żółtawy Mikołajek napisał(a): „ Komentarz historyka z naszego miasta, Dariusza Gołębiewskiego, ukazał się także w Gazecie Wrocławskiej,
publikującej liczne wypowiedzi ekspertów
w sprawie mostu. ..”

Ekspert pd siedmiu boleści!
14 godz. 2 min. temu
teraz czas na siatkówkę bo tylko wygrana Bazylii mi brakuje...;D
~~Lazurowa Gunera niezalogowany
12 godz. 46 min. temu
~~Złocistobrązowy Tojeść napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Cytrynowobiały Chaber napisał(a): Pytać Niemców o Polski most we Wrocławiu, a to jest ciekawa koncepcja.

Ooo, odrazu widac, ze jestes specjalistą z zacięciem historycznym ;D A przypomnij nam proszę nazwisko tego polskiego inżyniera, ktory most zaprojektował i wybudował na tychże piastowskich ziemiach? :)))

100/100

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.