~~Jurek napisał(a): By w Polsce wygrać wybory nie trzeba mówić w sześciu językach, tylko ryczeć w jednym.
A najlepiej prać po mordzie. I w pompki trzeba umieć. W pompki.
To PiSi naród docenia!
~~Jasiu napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jurek napisał(a): By w Polsce wygrać wybory nie trzeba mówić w sześciu językach, tylko ryczeć w jednym.
To PiSi naród docenia!
Juras jak ty coś powiesz.....to siadać narody.
~~Jurek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jasiu napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jurek napisał(a): By w Polsce wygrać wybory nie trzeba mówić w sześciu językach, tylko ryczeć w jednym.
To PiSi naród docenia!
Juras jak ty coś powiesz.....to siadać narody.
Wiem do kogo piszę , staram się nie używać , tak jak mój brat Lucjan ,inwektyw.
Wiem wiem jesteś obiektywny subiektywny i ogólnie oblatany, ...takżeten......
~~Jurek napisał(a): By w Polsce wygrać wybory nie trzeba mówić w sześciu językach, tylko ryczeć w jednym.
To PiSi naród docenia!
~~skorn napisał(a):Ktoś napisał: ~~Brązowawa Tawuła napisał(a): Najlepsze było to jak Nawrocki mówił o cpk. A domanski ten od tfusska mu odpowiedział żeby znalazł na to pieniądze. To jak to dla ukraincow pieniądze są a dla Polaków nie ma? O co tu ludzie chodzi? Znowu popisy przegłosowali sponsorowanie bandelandu
Stara 5 Mentzena -Nie chcemy aborcji ,geyów,żydów , unii europejskiej i podatków.
Nowa 5 Mentzena- Nowa piątka Mentzena ,płatne studia , płatna służba zdrowia , lecz się u kowala ,likwidacja 800 plus ,likwidacja 13 i 14 emerytury .