Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
~Grzdyl Ponury niezalogowany
7 maja 2009r. o 22:57
A ty lepiej idz i zmień przy garach swojego rycerza! :P :P

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2945
Mgosia
7 maja 2009r. o 22:58
~Grzdyl Ponury napisał(a): A ty lepiej idz i zmień przy garach swojego rycerza! :P :P

Rycerz filmy sobie ogląda ,a nie gary :> :D :D :D

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
1275
#marrakech nieaktywny
7 maja 2009r. o 23:00
arturkedzia napisał(a):

Uwielbiam jeszcze sł. Celine-Dion, Maraje Carey i pierwszą płytę Edyty Górniak pt. Dotyk.

Tak, to są kobiety obdarzone niesamowitymi głosami. A propos, miałam okazję ok. 2 tyg temu zobaczyć i usłyszeć Edytę. Koncert w miarę kameralny, w akustycznej wersji. Moim zdaniem, repertuar był beznadziejnie dobrany, bo koncert stał się za bardzo melancholijny. Szkoda, że Edyta trafiła na takich "specjalistów", którzy nie potrafią jej wypromować na nowo. Choć przyznam, że "To nie ja byłam Ewą" czy "Jestem kobietą" w wykonaniu na żywo gwarantuje ciary u wszystkich ;)
7 maja 2009r. o 23:01
Te filmy to chyba w przerwie między garami.
Ale zawsze ma odmianę najpierw gotowanie potem mycie i tak na zmianę.
2951
#Anonim2951 nieaktywny
7 maja 2009r. o 23:01
Grzdyl : )

Twój ulubiony moderator Cię grzecznie prosi, a Ty co ?
3186
#arturkedzia nieaktywny
7 maja 2009r. o 23:04
Gs napisał(a): Wiec Arturze chyba jesteśmy w podobnym wieku :)

Wygląda na to że tak jest. Jestem rocznik 70. Kiedyś byłem piękny i młody a teraz zostało mi same ,,I,, ha ha !!!! i tym
wesołym akcentem dziś już kończę. Życzę wszystkim miłych snów. Dobranoc !

7 maja 2009r. o 23:05
Artur!!
Posłuchaj sobie zespołu Strachy Na Lachy.

1275
#marrakech nieaktywny
7 maja 2009r. o 23:06
Grzdylu, idealny nick :]
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA PÓŁNOC Nieruchomości zaprasza