Nie wiem o co chodzi ale i ja dziś i jutro pisać nie będę bo uciekam na Deutschland :| ehh więc niech pokój będzie z wami
buziaki dziewczyny :* pilnujcie facebook
<b>Gib mir die Hand, Ich bau dir ein Schloss aus Sand...
Ten temat jest o Arturze dla Artura i do Artura, żeby wszystko wiedział, my wszystko wiemy i cała kuweta nasza jak to dziewczyny mówią ;) Rozumieć nic nie trzeba, ważne że się pamięta i codziennie coś napisze, przeczyta, że się po prostu jest. Jak z kimś rozmawiasz chyba nie tylko wysłuchujesz ale i sama/sam opowiadasz co u Ciebie. Na tym polegają przyjaźnie i znajomości :)
<b>Gib mir die Hand, Ich bau dir ein Schloss aus Sand...
Piszemy dla Siebie i dla Artura, jeśli Ty Tyldo nie widzisz w tym żadnego sensu to masz pecha:)
PinkI trzym się mocno i nie zapomnij o Nas u szwabisków:P:P
a ja zaraz idę chyba na fioletową:D buziaki:D
nie zrozumialas mnie.Niepotrzebnie odbierasz wszystko jako atak.Ten sens wlasnie byl caly czas dostrzegalny-dlatego nie dopuscie do tego, by wykruszajace sie towarzystwo doprowadzilo do zakonczenia tego tematu.
To przepraszam :) wali się, i waliło, ale raczej wołami nie zaciągnę Grzdyla i reszty, żeby tu wrócił bo raczej nie na tym to polega...:( ale nie powiem bo bez Grzdyla tu już nie będzie się nic działo...każdy coś tu wnosi...
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.