Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
3186
#arturkedzia nieaktywny
16 kwietnia 2010r. o 22:58
Witam Wszystkich !

Czytam co napisaliście i jestem wzruszony . Nie będę się rozpisywał bo musielibyście długo czekać na moją wypowiedź dlatego poprostu w ten sympatyczny rocznicowy wieczór bardzo Wam Wszystkim dziękuję za wszystkie Ciepłe słowa pis. pod moim adresem że jesteście ze mną, że poświęcacie swój czas by tu pisać i podtrzymywać mnie na duchu. Nigdy nie myślałem po wypadku że jeszcze czeka mnie tyle fajnych przeżyć a o pis. na forum nie marzyłem bo jak wiecie nie miałem pojęcia jak tu się poruszać.

To Wy mnie tego nauczyliście i dzięki Wam istnieje i trwa tak długo ten temat niezależnie od tego kto od kiedy i le tu pisał. A wszystko to zaczęło się od mojego reportażu w TV Łużyce na który początkowo nie chciałem się zgodzić ale dobrze że jednak zdanie zmieniłem. Mi zależy na Was Wszystkich i na każdym z osobna choć nie ukrywam że z Sentim i Gosią zaprzyjaźniłem się najbardziej. Gośka to przecież Nasza szefowa. No ale ktoś rządzić musi tym gangiem. Na koniec powiem Wam że jeśli nadal będziemy tu pis. to moja walka i determinacja w dążeniu do celu będzie napewno większa . Znacie mnie i wiecie że jestem optymistą ale nawet takim wsparcie PRZYJACIÓŁ jest bardzo potrzebne. No tak miało być krótko a wyszło jak zwykle. Pozdrawiam Was Ciepło.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Janek niezalogowany
16 kwietnia 2010r. o 23:10
Artur - jezeli moja bazgranina choc o 1 dzien przyblizy Cie do wyzdrowienia,albo chociaz poprawi nastroj i morale,bede tu pisal do dnia Sadu Ostatecznego i jeden dzien dluzej :)

Niestety,nie wiem co pisac,zeby Ci sprawic przyjem nosc?
Jaka muzyke lubisz?
2945
Mgosia
16 kwietnia 2010r. o 23:14
Artur dzięki Tobie to my się wiele nauczyliśmy , a przede wszystkim nie narzekać na swój los , chociaż czasami dalej narzekam :P Ale nigdy nie spodziewałam się, że nasz temat tyle przetrwa , choć żal tego co było , liczę że jeszcze nie raz będzie fajnie :)
Myślę ,że teraz wspólnie, już powinniśmy się zastanowić , jak będziemy zbierać pieniądze, jak się uda :) Bo później nie będzie tyle czasu , więc dobrze byłoby mieć jakiś plan , chciał bym ,żebyś dał się poznać innym ludziom , ludziom z całej Polski , o ile będziesz miał na tyle sił :) Ja drogę utoruję :)

Dopisane 16.04.2010r. o godz. 23:14:

~Janek napisał(a): Artur - jezeli moja bazgranina choc o 1 dzien przyblizy Cie do wyzdrowienia,albo chociaz poprawi nastroj i morale,bede tu pisal do dnia Sadu Ostatecznego i jeden dzien dluzej :)

Jaka muzyke lubisz?

Janek, Artur jest w naszym wieku , wiec to co my , nasze wspomnienia dyskotekowe :D :P

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
~ niezalogowany
16 kwietnia 2010r. o 23:16
GoSiaM napisał(a): Dobra Janek nie zdradzaj mnie przy wszystkich :D Przecież jak by nie patrzeć to jesteśmy rodzicami jednego dziecka :D A piosenka , przecież wiesz ze lubię twoje :)
A kto się zalogował , bo po ślimaku nie poznałam :D Krakruk ?

Nie capisco,ale nie szkodzi :)

No,niby rodzicami,tyle,ze netowymi :)

A Ty jestes zdecydowanie lepsza mama niz ja tata tego dziecka :)
Ja bym mogl najwyzej go wziac do knajpy czy pod namiot :D
A,i do burdelu,zeby mial swoj pierwszy raz.

Wiem, wiem - demoralizacja :D

Ale czasem trza - coby facet czul sie jak facet.

Zobaczcie to,daje sobie uciac - ze nie widzieliscie :D

[youtube]
[/youtube]
~Janek niezalogowany
16 kwietnia 2010r. o 23:17
Aha,dzieki Gosia :)

To wyzej to moje,zapomnialem sie podpisac.
2945
Mgosia
16 kwietnia 2010r. o 23:29
No ładnie, pogadamy sobie o tej demoralizacji :D To ja teraz już wiem, czemu on zadaje czasami takie głupie pytania :D :P A obejrzę za chwilę , bo mój net dzisiaj jak żółw :(

Dopisane 16.04.2010r. o godz. 23:29:

Kurde nie mogę się oprzeć, muszę ja dodać, Artur Ty lubisz ja wiem, a Janek nie :D :P
I chyba trzeba już iść spać, chłopaki :) dobranoc :*
A jak posłucham, to jak zwykle na ryki mnie weźmie :)

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
3186
#arturkedzia nieaktywny
17 kwietnia 2010r. o 0:30
~Janek napisał(a): Artur - jezeli moja bazgranina choc o 1 dzien przyblizy Cie do wyzdrowienia,albo chociaz poprawi nastroj i morale,bede tu pisal do dnia Sadu Ostatecznego i jeden dzien dluzej :)

Jaka muzyke lubisz?

Hej Janku ! Dzięki za gotowość . My tu piszemy o wszystkim i o niczym a muzykę lubię z lat 80-90. Co do wyzdrowienia to nic pewnego ale będę kombinował jak od kostuchy uciec he he już raz kosę pogięła i wie że ze mną nie będzie tak łatwo.

Gosia sam nie wiem to chyba jeszcze za wcześnie bo co jak nie będę się kw. do operacji a tylko za Kościół he he. Na pogrzeb to za dużo kasy zresztą ZUSOWI nie odpószczę niech choć raz solidnie zapłaci he he.

Dopisane 17.04.2010r. o godz. 00:30:

Ja też zmykam. To był bardzo fajny wieczór. Oby takich było jeszcze wiele. Dobranoc Wszystkim.
3225
#erjotka nieaktywny
17 kwietnia 2010r. o 10:41
Zniknęłam wczoraj, ale widzę że towarzystwo dopisało :) Artur, ja źle wczoraj napisałam "walcz", źle, bo to my razem z Tobą będziemy walczyć o Twoje zdrowie!! Powinnam więc napisać "walczmy!!" :)
Jak Gosia napisała, należałoby JUŻ zacząć działać, ale ja zupełnie nie wiem jak się do tego zabrać, nie mam takich kontaktów. Myślę też o jakiś ulotkach z Arturem na głównej fotce, jakiś koncert na jego rzecz... nie wiem, pomysły pewnie przyjdą. Ale nie zostawimy tego na pewno :)
Pozdrawiam wszystkich :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza