Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMARaport BIK
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
3145
#hemi nieaktywny
21 kwietnia 2010r. o 21:56
~ napisał(a): hemi, bylo tu tak wspaniale, i pieknie, bez Twego bezsensownego belkotu.

Dziękuję za wartosciowy komentarz i również zycze miłego dnia:D

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2945
Mgosia
21 kwietnia 2010r. o 22:02
sentinel napisał(a): Witam Was serdecznie z otoczonego jeziorami Węgorzewa.
Pogoda w kratkę, raz słońce, raz deszcz. Wiatry hulają to niezłe, ale najgorsze są muchy. Takie , jak u nas, tylko chyba dziesięć razy większe :)

Na szczęście w sobotę wracam, bo już mam tu dość siedzenia i wojowania.

To jest jedna łazęga :> :> :>

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
3186
#arturkedzia nieaktywny
21 kwietnia 2010r. o 22:42
~Olo napisał(a): Dzięki . Lubie to robic więc mnie również cieszy. Daj namiar Artkowi bo cos pytał co robię :-) Może mu cos zrobie dla ukochanej jak mu sie przydarzy

Witam Wszystkich !

Gosia dzięki za Ola stronkę.

Olo zerkąłem i jestem pod wrażeniem. Piękne rzeczy robisz .
Pomyliłem się bo myślałem raczej o ogrodzeniach i bramach.
Dobrze wiedzieć może kogoś Ci podeślę bo moja chata stara a takie piękne żyrandole i inne rzeczy to nadają się na super wystrój do nowej chaty.

Senti witaj męczysz się tam co ? ale już niedługo. A te muchy to jakieś mutanty amerykańskie wielkie jak wszystko tam he he. Uważaj w nocy bo może duszą.

Hemi nie przejmuj się tyklą to chyba wkradł się jakiś virus o nazwie P
2945
Mgosia
21 kwietnia 2010r. o 23:17
Artur , bez przesady , on się nie zniży do naszego poziomu , żeby tu pisać :

Dopisane 21.04.2010r. o godz. 23:17:

Dobranoc , tym obecnym i tym co czytają :*
Macie na dobry sen piosenkę :) :P

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
3186
#arturkedzia nieaktywny
21 kwietnia 2010r. o 23:18
GoSiaM napisał(a): Artur , bez przesady , on się nie zniży do naszego poziomu , żeby tu pisać :

Trudno ja tam lubię nasz poziom i wolę być sobą niż kreować się na kogoś kim nie jestem i nie będę a może mu przejdzie złość i zmieni zdanie.Ja bym był mile zaskoczony. A gdzie te nasze laski się rozlazły ?
Oby nic nie narozrabiały he he.

Cwani Eri Pinki proszę o relację bo się tu martwimy że za ostro tą wiosnę czujecie he he
3046
#sentinel nieaktywny
21 kwietnia 2010r. o 23:24
arturkedzia napisał(a): Senti witaj męczysz się tam co ? ale już niedługo. A te muchy to jakieś mutanty amerykańskie wielkie jak wszystko tam he he. Uważaj w nocy bo może duszą.

Muchy, to podobno nic. Mówią, że w lecie to są komary, jak bociany. Wtedy to dopiero trzeba z szpadlem latać, żeby się odgonić. :)
Na szczęście dla mnie, siedzę sobie w bezpiecznym miejscu.

Dopisane 21.04.2010r. o godz. 23:24:

arturkedzia napisał(a): A gdzie te nasze laski się rozlazły ?
Cwani Eri Pinki proszę o relację bo się tu martwimy że za ostro tą wiosnę czujecie he he

Artur, wiosna przyszła i dziewczynom amory w głowie. ;)
Cwani, to ma pecha, bo znowu coś ma problemy z komputerem.
Ja trochę tu posiedzę, bo mam nockę (:

GG 2563898
3225
#erjotka nieaktywny
21 kwietnia 2010r. o 23:25
Arturze, jeśli o mnie chodzi, to żyję, mam mały zapiernicz w pracy i takie tam ale jak mi jeszcze głowa na klawiaturę nie leci to tu zaglądam..... oooooo... właśnie leci!!
Więc dobranoc :*
3186
#arturkedzia nieaktywny
22 kwietnia 2010r. o 1:11
sentinel napisał(a):
arturkedzia napisał(a): Senti witaj męczysz się tam co ? ale już niedługo. A te muchy to jakieś mutanty amerykańskie wielkie jak wszystko tam he he. Uważaj w nocy bo może duszą.

Muchy, to podobno nic. Mówią, że w lecie to są komary, jak bociany. Wtedy to dopiero trzeba z szpadlem latać, żeby się odgonić. :)
Na szczęście dla mnie, siedzę sobie w bezpiecznym miejscu. Dopisane 21.04.2010r. o godz. 23:24:
arturkedzia napisał(a): A gdzie te nasze laski się rozlazły ?

Artur, wiosna przyszła i dziewczynom amory w głowie. ;)
Cwani, to ma pecha, bo znowu coś ma problemy z komputerem.
Ja trochę tu posiedzę, bo mam nockę (:

Senti ja też tak do 1.00 gdzieś pobędę. Jednak tylko dwie się chyba amorują he he mogły mnie wziąć ze sobą ale po co im drzewo do lasu he he.

Eri po ciężkiej pracy to Ty o wyrku marzysz a nie o amorach. Odpoczywaj dobranoc. Fajnie że zajrzałaś.

Dobranoc Gosia.

Dopisane 22.04.2010r. o godz. 01:11:

Zmykam. Dobranoc Wszystkim.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza