Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
2945
Mgosia
13 maja 2009r. o 22:27
Grzdylu wy jesteście oba aniołki z rogami tylko, że ja sentinelowi te rogi spiłowałam :D
Walnąć nie walnę bo jeszcze trafię tam gdzie nie trzeba :D

Pozdrowienia dla Heńka B. :]

Dopisane 13.05.2009r. o godz. 22:27:

Arturze oto twoja piosenka :)
Terz ją lubię ;)

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Grzdyl Ponury niezalogowany
13 maja 2009r. o 22:28
Gs napisał(a): Grzdylu wy jesteście oba aniołki z rogami tylko, że ja sentinelowi te rogi spiłowałam :D

Pozdrowienia dla Heńka B. :]

Sorki ale dzisiaj nie zawsze łapię ;( ;(
Heniek B.????
2945
Mgosia
13 maja 2009r. o 22:31
Tego od krów ,czy jak im tam było :P

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
13 maja 2009r. o 22:34
Ale tam był tylko Heniek bez żadnego B. :>
3186
#arturkedzia nieaktywny
13 maja 2009r. o 22:35
~Grzdyl Ponury napisał(a):
arturkedzia napisał(a): Cześć Grzdylu! Co tam u Ciebie słychać minął Cię temat o Słoniach.

Słonie to mają fajną trąbę!!!!!
Podobną do mojej :P :P

O jakim podobieństwie mówisz pewnie chodzi Ci o parametry.
ale to jak w życiu ile trąb tyle różnych parametrów.
2945
Mgosia
13 maja 2009r. o 22:37
Tylko, że trąba słonia wisi przeważnie w dół :P

3186
#arturkedzia nieaktywny
13 maja 2009r. o 22:42
Gs napisał(a): Grzdylu wy jesteście oba aniołki z rogami tylko, że ja sentinelowi te rogi spiłowałam :D

Pozdrowienia dla Heńka B. :] Dopisane 13.05.2009r. o godz. 22:27:Arturze oto twoja piosenka :)
Terz ją lubię ;)

Super utworek + ,,walory,, estetyczne. Dzięki !
13 maja 2009r. o 22:43
Plotki rozsiewane przez złośliwe słonice!!!!
Idz do pokoju i pooglądaj sobie z sentinelem Animal Planet ;)
UWAGA:To jest wypowiedz z głębokim podtekstem dla dorosłych :P
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.