Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Nasze Bolesławieckie Święte Krowy czyli jak ludzie parkują !

~HEX5 niezalogowany
18 sierpnia 2011r. o 19:13
Tiiiiiaaaa
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
7500
#jacekw390 nieaktywny
18 sierpnia 2011r. o 20:57
szkoda słów do niektórych kierowców. stana na dwóch miejscach parkingowych a ty później musisz szukać przez dłuższą drogę miejsca żeby stanąć autem
2820
#k1p nieaktywny
18 sierpnia 2011r. o 21:08
Mnie bardziej irytuje, gdy ktoś stanie blisko mnie i z impetem udarza swoimi drzwiami w bok mojego auta.
Nie rozumiem ludzi, którzy to robią, czy nie myślą??
Może ktoś nie dba o swoje auto i ma w nosie jak wygląda, ale są też inni, którzy dbają i nie lubią takich niespodzianek.
7318
#Patryk85 nieaktywny
18 sierpnia 2011r. o 22:50
świetny temat :] i akcja karny kutas :D popieram
~Andrzej niezalogowany
19 sierpnia 2011r. o 8:59
A w przyszłym tygodniu będzie akcja policji parkowanie i posypią się mandaciki sami tego chcieliście .
5995
#andkas72 nieaktywny
19 sierpnia 2011r. o 16:18
Mnie dobija to jak ktos zostawia wozek pod marketem po zakupach a potem wiatr tanczy z nim i obija auta :P
~ niezalogowany
19 sierpnia 2011r. o 16:48
Andkas trzeba było wezwać straż miejską do tego wózka bo chyba nie masz nie masz innych problemów. Uważaj na pantofelki bo możesz sobie ubrudzić idąc do sklepu z parkingu :]
5995
#andkas72 nieaktywny
19 sierpnia 2011r. o 18:29
jak by ci auto wozek poobijał auto to bys inaczej pisał :P

Dopisane 19.08.2011r. o godz. 18:29:

moze inaczej jak byci wiatr Kocham Bolec.Info noł wozkiem w auto bo jakis dupek nie umie go odprowadzic to bys sie nie cwaniaczył :P

Zastosowana autokorekta

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza