Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Internet (telewizja) z kablówki

1076
#roberttre nieaktywny
27 grudnia 2011r. o 9:24
~ napisał(a): Raczej 64,99 zł :P
http://www.dialog.pl/oceanmozliwosci?utm_source=dialog.pl&utm_medium=Banner_HP&utm_campaign=Ocean

Raczej 44,99 zł http://dialog.pl/klienci_indywidualni/produkty_i_uslugi/internet_dialog ;)

Wszystkie błędy stylistyczne i ortograficzne są zamierzone- jakiekolwiek powielanie ich i rozpowszechnianie bez mojej zgody jest zabronione!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
28 grudnia 2011r. o 21:22
Czy teraz też macie syf z netem bo ja już powoli tracę cierpliwość...
~kor niezalogowany
28 grudnia 2011r. o 22:18
u mnie wczoraj i dzisiaj jest ok
przez swieta nie wiem jak bylo bo nie korzystalem
~ niezalogowany
28 grudnia 2011r. o 22:35
Bardzo muli ostatni, widac lacza bezprzewodowe z exatela nie daja rady :)
~kor niezalogowany
28 grudnia 2011r. o 22:43
na Bielskiej i Asnyka jest ok
~Mariusz niezalogowany
28 grudnia 2011r. o 22:47
To są jakieś jaja. Żeby czekać aż się google otworzy??? Na telefonie mam szybszego neta. Chyba czas się rozejrzeć co proponuje konkurencja.
~ niezalogowany
28 grudnia 2011r. o 23:00
~Mariusz napisał(a): To są jakieś jaja. Żeby czekać aż się google otworzy??? Na telefonie mam szybszego neta. Chyba czas się rozejrzeć co proponuje konkurencja.

No ja to samo robię, najwyższa pora pożegnać się z tymi asami.
~ niezalogowany
28 grudnia 2011r. o 23:04
ile wam pokazuje jak robicie sped test ?[img=1325109820_gow8kk2.jpg]
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA PÓŁNOC Nieruchomości zaprasza