Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Internet (telewizja) z kablówki

~ niezalogowany
26 grudnia 2011r. o 18:53
Dzisiaj internet muli jak nigdy, nie wiem co się dzieje. Jak w epoce kamienia ciosanego ten azart.
Za co to się płaci ?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~D niezalogowany
26 grudnia 2011r. o 19:25
U mnie często tak muli przez sobotę i niedzielę a w poniedziałek jest już ok.Zgłaszałem to już kilka razy,ale oni twierdzą,że u nich wszystko w porządku.Dzisiaj praktycznie nie mogę nic obejrzeć na YouTube.A jak u ciebie?
41
#jegomosc nieaktywny
26 grudnia 2011r. o 19:26
Dziś naprawdę jest kiiiicha:)

www.djdowynajecia.pl
~ niezalogowany
26 grudnia 2011r. o 19:27
Potwierdzam youtube sie nie laduje ;/
7921
#tomek8319 nieaktywny
26 grudnia 2011r. o 19:29
to samo- ciekawe czy jest szansa aby z takiego powodu rozwiązać umowę z nierzetelnym dostawcą usługi. Pewnie formalności byłoby tyle, że każdemu by się odechciało. U mnie jest tak po raz pierwszy, normalnie żenada- a niby mamy 21y wiek

nigdy nie dyskutuj z idiotą- najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, następnie pokona doświadczeniem ;)
434
#jezuss nieaktywny
26 grudnia 2011r. o 19:31
faktycznie od 14 może 15 jest coś niewporządku z siecią. wcześniej nie miałem problemów z kablówką ale teraz są powody do narzekania.
~D niezalogowany
26 grudnia 2011r. o 19:37
Pliki ściągają się z prawidłową prędkością,upload też ok więc co jest grane?Może youtube ma problemy.Nie znam się na tym ale coś jest nie tak.
2473
#Michalbc nieaktywny
26 grudnia 2011r. o 19:42
Żaden youtube nie ma problemów, coś jest z łączami z kablówki, bo net muli na praktycznie kazdej stronce ;P
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza