Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Internet (telewizja) z kablówki

~hwdazartsat niezalogowany
11 listopada 2013r. o 13:23
ale przeciez nikt tego nie naprawia. Pracują od wtorku więc wtedy będzie internet.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~tragedia niezalogowany
11 listopada 2013r. o 13:29
dziekujemy ci azart-sat za fajny weekend[img=1384172963_qfq121s.jpg]
~Ewa niezalogowany
11 listopada 2013r. o 14:43
U mnie od rana śmiga bez zarzutów.
~Ja niezalogowany
11 listopada 2013r. o 15:04
Będziemy się tutaj tak rozpisywać, ale to nic nie zmieni :/ Jest dramat i już tak pozostanie do jutra albo dłużej.
~wika niezalogowany
11 listopada 2013r. o 17:42
i jak tak u was problem z netem rozwiazany?
~hurraaaa niezalogowany
11 listopada 2013r. o 17:47
Na stronie istotne info jest podane ze
"W niedzielę i świąteczny poniedziałek klienci Azart-Sat mieli problemy z dostępem do internetu. Strony bardzo wolno się otwierały, transfer był bardzo wolny. Jak się dowiedzieliśmy, awarii uległ światłowód należący do kablówki. Według zapewnień operatora, internet powinien już działać bez problemów."
~hehe niezalogowany
11 listopada 2013r. o 19:34
Uznajmy, że znacznie się poprawiło, ale u mnie to jeszcze nie ma prędkości zgodnie z umową.
[img=1384194853_2dz6ob9.jpg]
~mis z okienka niezalogowany
11 listopada 2013r. o 19:41
Kablówka dostarcza aktualnie ok 40% umownej prędkości (u mnie 2,8 Mb/s) zamiast 8 Mb/s)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza