Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Kto lubi muzykę typu JUGO ?

2945
Mgosia
27 listopada 2012r. o 22:18
No wiem , nienawidzisz mnie , pamiętam, jeszcze nie mam z tym kłopotów :>

&feature=fvwrel

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
27 listopada 2012r. o 22:22
GosiaM napisał(a): No wiem , nienawidzisz mnie

"Nienawidzę tego, co łatwe. Nie można być człowiekiem, jeśli nie stawia się oporu." ( Antoine de S-E)

No więc postawisz się czy nie?? :> :> :>
2945
Mgosia
27 listopada 2012r. o 22:28
Jena z moich zmian polega na tym, że nie robię niczego gdy mi się to nie opłaca :] :] :]
Taka wieźmy natura :>

Dopisane 27.11.2012r. o godz. 22:28:

&feature=related

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
~ niezalogowany
27 listopada 2012r. o 22:33
GosiaM napisał(a): nie robię niczego gdy mi się to nie opłaca :] :] :]

Biedny Żółwik, nie dostaje nic za darmo ;(

:> :> :>
2945
Mgosia
27 listopada 2012r. o 22:37
On jest wyjątkiem :]... a zresztą czemu nie , niech sobie zasłuży :] :>
Ty mógłbyś dostać kopa w sam środek ogona , ale nie opłaca mi się nogi podnosić :>

&feature=relmfu

~ niezalogowany
27 listopada 2012r. o 22:44
GosiaM napisał(a):
Ty mógłbyś dostać kopa w sam środek ogona , ale nie opłaca mi się nogi podnosić :>

GosiaM napisał(a): nie robię niczego gdy mi się to nie opłaca :] :] :]

Ty nie jesteś wiedźmą, ale zwykłą materialistką :> :> :>
PA :>
:>

Posłuchajcie dla odmiany coś fajnego, Bezguściomani Jugomani :>
2945
Mgosia
27 listopada 2012r. o 22:49
Ano jestem :] Żyjąc dla innych dostaje się kopa , więc chyba sprawa jest dość prosta, nadejszla pora na zmiany :D Będę tą najgorsza z najgorszych:>:>:>:>będę wysysać z nich soki :] A jak się pojawi ktoś na mojej drodze , to mu wsadzę kija w szprychy i nawet nie będę ratowała :) :) :) A żem ślepa to nie wiem czy to akurat w te szprychy wceluję :D

~ niezalogowany
27 listopada 2012r. o 22:54
GosiaM napisał(a): to mu wsadzę kija w szprychy i nawet nie będę ratowała :) :) :)

Posłuchałem ostrzeżenia i omijam niebezpieczne miejsca :P

Źle,pmyliłem się, tak ma być! :>
Posłuchałem ostrzeżenia i omijam niebezpieczne miejsca :> :> :>
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.