Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMARaport BIK
BolecFORUM Nowy temat

Jesienne pogaduchy i bajanie przyjaciół :)

4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
26 stycznia 2011r. o 8:32
Cześć rebiata :) Na dworze , a właśnie wróciłem , ślicznie . Niewielka warstwa śniegu pomalowała świat na biało :D. Warto wstać prawą nogą i bez żadnych dopalaczy iść do roboty. :D. Do tego ciepło , wiosna idzie :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Jowita niezalogowany
26 stycznia 2011r. o 8:35
Witaj Panniusia :) Dla Ciebie ostatni cały czas wiosna Skowronku ;)
4335
26 stycznia 2011r. o 8:40
Masz absolutną rację Pogodynko , ale ja tak mam od dłuższego już czasu , nie tylko ostatnio :) Chętnie bym kogoś jeszcze zaraził tym swoim optymizmem :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~Jowita niezalogowany
26 stycznia 2011r. o 8:44
Spokojnie, zarażasz, zarażasz tylko nikt się nie przyznaje :D Mi czasami udziela się Twoja euforia w pozytywnym słowa znaczeniu :)
4335
26 stycznia 2011r. o 8:49
To kamień spadł mi z serca :) My tu gadu gadu , a robota czeka . Miłego dnia Wszystkim :D

4067
#zraniona nieaktywny
26 stycznia 2011r. o 9:48
Hejka wszytskim.E tam co wy gadacie ze na dworze wiosennie,zimno jak w du... i pogoda brzydka :> Jowito chcialam sie dzisiaj do ciebie wybrac ale zimno mi i skurczylam sie do dna :| ale przygotuj sie na jutrzejsza moja wizyte,no chyba ze ebdzie padac to nie ebde ta mala z soba ciagla i nie wpadne :/

Dopisane 26.01.2011r. o godz. 09:48:

~Jowita napisał(a): Żadne grzybki i zielone Wam nie pomogą :P

Jowcia moze masz racje,ale za to trzecie.... pomoga do gryzienia :D wiec nie jest tak zle jak myslisz :] :P
4382
#rusalka nieaktywny
26 stycznia 2011r. o 10:05
dzien dobry wszystkim :*:*:* Karola też nie chce,bo mam swojego alvara ,którego kocham ,ubóstwiam i mogłabym mu stopy całować, tak wiec nawet mój idol Ben Afleck nie ma szans -inna sprawa ,ze ja u niego też nie mam ,wiec jestesmy kwita :D

Panienka zaświergolony ,że fiu fiu ... ale to super,raduje to me serce :D ..E...wybacz,z,e Cie kijem chciałam grzmocic po pupce :P

Jowitko buziaczek i zdrowka dla wnusiątka zycze ...
Tojcia kochana,dobrze,ze masz tylko dwie nogi,bo juz calkiem nie wiadomo by było,jaki bedziesz miala humor ;)
ranna kiciu moja ,Tobie zimno chyba przez te diety,mieszkamy w kraju polnocnym ,tu sie zimą nie odchudza,nie ten metabolizm ,weź Ty zacznij żreć,jak człowiek,bedziemy sie odchudzac od marca :)
Gosiak maczkowy wstawaj ... dosyc gnicia :*
Mansonku buziakkkkkkkk...może byc zielony :D

Dopisane 26.01.2011r. o godz. 10:05:

ach ...Lwica salonowa też juz wstala ... witaj Lwiczko od Rybki ;)

noc byla dla mnie za krótka ..zepsula nam sie pare dni temu ostatnia niania -czytaj suszarka ,ktora ratowalam sie w nocy,gdy maly wstawal o bezczelnej porze ... niania sie przegrzala i umarla , Energia pro nie zarobi,mąz zaoszczedzi ale ja sie nie wysypiam ;(
zagrozilam,ze jak dzis nie przyniesie jakiejs niani do domu ,wyprowadzam sie do goscinnego i w nocy nie wstaje ... mam jednak nadzieje,ze przyniesie suszarke a nie nianie lat 20 o wymiarach 90-60-90 :|
mimo tego humor mam dobry,wywietrzylam mieszkanko ,pranie sie pierze,żarlacz tradycyjnie o dziesiatej poszedl spac ...eh...chwila dla rusałki,życ nie umierac

Człowiek ma to,na co się zgadza .
4067
#zraniona nieaktywny
26 stycznia 2011r. o 10:12
rusalko witak, zawsze musze sie smiac jak czytam twoje posty,sa bezcenne :] zobaczymy kiedy mi tak humory beda dopisywac ;)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.