.... witaj Rusałko :) cześć dziewczyny :* buziaka wysyłam dlqa każdej z Was :) .... hmmmm cieszę się że ktoś jest szczęśliwy... ja już od ranka w pracy ale nieobecna ...nic mi się nie udaje... czego się dotknę to zchrzanię ...ja nienajlepiej się czuję ale innym życzę wszystkiego dobrego i serdecznie pozdrawiam całe szanowne grono kominiarzy ....wybaczcie że nie świergolę mam tylko nadzieję żę wróci mi radość..... :)
Pannazdzieckiem napisał(a): No właśnie , myślę , że ogromna większość Kobiet ma podobne zdanie odnośnie wierności , jak Ty Kochanie . Jak to się więc dzieje , że sztucznie wykreowany Karol robi taką furorę ? . Wszystkie nie chciałybyście mieć takiego Karola i jesteście nim zafascynowane. Pytam tak tylko , zgłębiając kobiecość . Moderatorko , może Ty spróbujesz mi to wyjaśnić ? Magnum ?
Nie to , żebym chciał tworzyć dylematy w środę z rana , ale nie zawsze , jak słusznie któregoś dnia zauważyła Moderatorka, można żartować.
Dzień dobry :D :D :D
Piotrze to nie fascynacja Karolem , ale tym jak go baby wykołowały i dały mu do wiwatu :)(o ile dobrze pamiętam ) Dla mnie taki Karolek to kompletne dno i moje poglądy na ten temat, nie raz już tutaj pisałam . Ja lubię facetów odpowiedzialnych , męskich a nie ciapka ;) Przy mnie by zginął :D :D :D
Dopisane 26.01.2011r. o godz. 11:05:
Rusałko , znowu mi cukiery przypomniałaś.... mniam ;) :D ale koniec ze słodyczami , pora się wsiąść za siebie , wygląd świnki Pigi już mnie meczy ;) :D
Kurcze zapomniałam się przywitać :) Dzieńdoberek wszystkim :*
No i piosenka :)
"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
zraniona ... do radosci zawsze jakis powod jest..tak samo do narzekan..to tylko zalezy,co sobie przypomnimy ;)
Lwica ... oj tam zaraz wszystko chrzanisz...na pewno z codzienna gracja klikasz sobie na klawiaturce ;) a powody do szczescia ... jak juz nie ma żadnych polecam Prozac :D
Gosiak jeden cukierek na miły dzien i koniec ..tez wlasnie chrumknęlam mała czekoladke ;)
ale wam fajnie :/ ja tez mam taka ochote na slodkie ze normalnie bym chyba na sklep napadla... ale jestem twarda-wytrzymam- 4 kilosw mniej :) mam motywacje :) na wiecej
O.. horera, a co tu tak wiało ?? ?? :>
Co się Wam wszystkim stało :| ??
Wszyscy powstawali lewą nogą :> ??
D kominka podłożyć już nie mogą :> ??
;( ;(
Miłego popołudnia :)
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.