Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Jesienne pogaduchy i bajanie przyjaciół :)

~E:) niezalogowany
26 stycznia 2011r. o 17:24
Kilka osob, pisalo na forum, ze przez dluzszy czas, przygladalo sie np. bajaniu i albo ma sie odwage zaistniec, albo to jeszcze nie ten czas.Wydawaloby sie, coz to takiego napisac jakiegos posta, przeciez czlowiek jest anonimowy, ale okazuje sie, ze jest to jednak pewna "poprzeczka" :)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
26 stycznia 2011r. o 17:28
Posluchaj Gosiu, to takie moje "demony przeszlosci"
&feature=related
:*
~Gocha niezalogowany
26 stycznia 2011r. o 17:29
Wiem o tym E :) Pisze z wieloma osobami , którzy czytają a nie maja odwagi coś napisać , bo boją się, że zostaną źle odebrani . Ale to nie prawda :)

&feature=related
5183
magnum44
26 stycznia 2011r. o 17:32
Pannazdzieckiem napisał(a): Wszystkie nie chciałybyście mieć takiego Karola i jesteście nim zafascynowane. Magnum ?

Panna, a skąd wiesz, że ja się fascynuję takim "Karolem"(imię bardzo mi się podoba) :| ??
Nie cierpię takich TYPÓW :> :> :> mialam na studiach kolegę, na którego mówili Karol choć na imię miał inaczej. Niestety moja koleżanka, że się tak wyrażę "wpadła w niego"... i cóż przeleciał ją, jak kanał La Manche i zadziwił głupią dziewczynę. Mówiłam, ale nie posłuchała. Był moim bardzo dobrym kolegą i znaliśmy się, jak "łyse konie".
Takich typów wycięłabym w pień. Wolę innych:):)
Pozdrawiam Panniusiu ;)

Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć. M.S.C.
~Gocha niezalogowany
26 stycznia 2011r. o 17:34
Oj żeby chociaż ten aktor przyciągał wzrok ;) a tu nicccccccccccc ........... :| :D
Nie ma tego czegoś , co tygrysy lubią najbardziej :D
26 stycznia 2011r. o 17:35
Dziekuje, Magnum Gosiu, ze potwierdzacie moje spojrzenie na takie typki :| Karolom mowimy NIE :> :> :>
~:) niezalogowany
26 stycznia 2011r. o 17:35
magnum44 napisał(a): ... i cóż przeleciał ją, jak kanał La Manche i zadziwił głupią dziewczynę.

A co to znaczy przelecieć jak kanał La Manche?? :D
Nie rozumieć!!! :P
~Gocha niezalogowany
26 stycznia 2011r. o 17:37
E , piosenka piękna ;)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe mieszkania w Bolesławcu
REKLAMAKongres Miedzi